Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Dufte og parfume

   Herredufte og herreparfume

   221 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   159.95 kr.
   187.95 kr.
   327.95 kr.
   280.95 kr.
   159.95 kr.
   Rammstein
   Kokain, EdP 100 ml
   100 ml (1 L = 3.279,50 kr.)
   327.95 kr.
   Nyhed
   Route 66
   Feel The Night, EdT 100 ml
   100 ml (1 L = 749,50 kr.)
   74.95 kr.
   374.95 kr.
   515.95 kr.
   515.95 kr.
   Tabac
   Man, EdT 50 ml
   50 ml (1 L = 2.259,00 kr.)
   112.95 kr.
   65.95 kr.
   187.95 kr.
   121.95 kr.
   281.95 kr.
   Davidoff
   Zino, EdT 125 ml
   125 ml (1 L = 2.967,60 kr.)
   370.95 kr.
   374.95 kr.
   459.95 kr.
   248.95 kr.
   Cerruti
   1881, EdT 100 ml
   100 ml (1 L = 4.319,50 kr.)
   431.95 kr.
   Jaguar
   Classic, EdT 100 ml
   100 ml (1 L = 1.879,50 kr.)
   187.95 kr.
   140.95 kr.

   Et stort udvalg af parfume til mænd 

   Her på siden finder du et stort udvalg af herredufte fra brands som Versace, Hugo Boss, Burberry, Karl Lagerfeld, Bruno Banani og mange flere. Så hvis du ikke allerede har dig en yndlingsduft, så finder du den helt sikkert hos os. Mange mænd har for vane at finde én god duft, som de holder sig til. Men måske er det i dag, at du skal prøve en ny? Her på siden finder du både friske dufte, intense dufte og sporty dufte. Forkæl derfor dig selv eller en, du holder af, med en skøn herreparfume.

   De bedste herreparfumer 

   En god duft er prikken over i'et. Og hvilken herreparfume der er den bedste, kommer helt an på hvilke duftnoter og aromaer, du nu engang er til. For herreparfumer - og andre parfumer for den sags skyld – opnår deres karakter ud fra de noter, der er kombineret i duften. Nogle af de mest klassiske duftnoter i herreparfumer er træ, læder, amber, orientalsk, blomster og fougére. De mere moderne noter i herreparfumer kan være lyse blomster, agurk, citrus og knuste blade. Andre kendte aromaer til herreparfumer er plantenoter fra tobakbønner, bark, harpiks, træer, kviste og blade. Der er derfor et hav af forskellige duftnoter og duftkombinationer at vælge i mellem, når du skal finde en parfume.

   Herreparfume til hverdag og fest 

   Det kan være, du kender udtrykket ”aftenduft” og ”hverdagsduft”? Det kommer sig af, at mange har parfumer til forskellige anledninger. For en parfume til hverdagen må gerne være mild og frisk, og det kan ofte være parfumer med opkvikkende noter som for eksempel citrus. Har du derimod brug for en herreparfume til festlige anledninger, er en duft med lidt mere intense, mørkere og krydrede noter, som for eksempel læder, amber og træ et godt bud. Hos ROSSMANN finder du derfor både herreparfumer, der egner sig godt til hverdagen, og herreparfumer, som gør det godt som aftendufte.

   Forskellige duft-varianter 

   Når det kommer til dufte, kommer de i forskellige varianter, og for nogle kan det være lidt af en jungle at navigere i. Derfor har vi skrevet lidt om de forskellige duftvarianter, så du hurtigt og nemt kan finde den variant, som passer til dig og dine behov.

   Eau de Parfume

   Eau de Parfume er den kraftigste form for parfume og nok også den mest udbredte duftvariant. I de fleste tilfælde kan en Eau de Parfume duftes i op til én dag, hvor duften gradvist aftager. Eau de Parfume er ofte også den dyreste duftvariant, men holder til gengæld også i lang tid og er derfor også oplagt som aftenduft.

   Eau de Toilette

   Duftvarianten Eau de Toilette kan ses som en lillebror til Eau de Parfume. Det skyldes den lavere koncentration af duftolier, hvorfor den også er billigere i pris, hvis man sammenligner de to varianter. Derfor er holdbarheden heller ikke lige så lang, hvilket gør Eau de Toilette perfekt som hverdagsduft.

   Deodorant og roll-on

   En deo er noget, de fleste har stiftet bekendtskab med, da den kan afhjælpe svedlugt – især hvis du køber en deodorant, der er antiperspirant. Herredeodoranter kommer både med og uden duft og kan enten sprayes eller rulles direkte på huden under armene. Se vores store udvalg af deodoranter til mænd.

   Aftershave

   Aftershave bruges efter barberingen, da den køler og afhjælper hudirritation, som ofte kan opstå efter barbering. Også aftershaves findes med duft og kan dufte i op til en time efter anvendelse. Det kan desuden være en god idé at vælge samme mærke og serie i både aftershave, deodorant og parfume, da duftene på denne måde vil supplere hinanden godt. Se vores store udvalg af aftershave.

   Find parfume til mænd hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af herreparfume til dig eller en, du holder af. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke. Har du brug for at finde den perfekte kvindeparfume, så tjek vores guide dertil ud her.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.