Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Damedufte og dameparfume

   360 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   140.95 kr.
   NIVEA
   SUN EdT, 30 ml
   30 ml (1 L = 6.898,33 kr.)
   206.95 kr.
   468.95 kr.
   NIVEA
   Creme, EdT 30ml
   30 ml (1 L = 6.898,33 kr.)
   206.95 kr.
   159.95 kr.
   131.95 kr.
   84.95 kr.
   84.95 kr.
   79.95 kr.
   159.95 kr.
   168.95 kr.
   468.95 kr.
   84.95 kr.
   468.95 kr.
   Nyhed
   300.95 kr.
   84.95 kr.
   Nyhed
   23.95 kr.
   Nyhed
   140.95 kr.
   262.95 kr.
   93.95 kr.

   Parfumer til kvinder i et væld af skønne dufte 

   Parfumer til kvinder findes i dag i et overvældende udvalg med mange varierede duftnoter. Alligevel kan du måske også samtidig nikke genkendende til, at den netop parfume, du sprayer på til hverdag og til festlige anledninger, er med til at understøtte den personlige stil. At finde den rette parfume kan altså føles som at finde sin helt egen duft. Du har sikkert også prøvet, at en bestemt duft minder dig om en, du kender. Den samme parfume kan i nogle tilfælde også fremstå forskelligt alt efter hvem, der bruger den, afhængig af kropsduft og hvilke andre personlige plejeprodukter med damedufte, der er brugt. Det kan derfor være en god idé at vælge for eksempel en mere nedtonet deodorant eller bodylotion, hvis du vil fremhæve parfumens duft mere tydeligt og enkeltstående.

   Forkæl dig selv ved at dufte godt hver dag

   Alle kvinder er forskellige, og heldigvis findes der parfumer med vidt forskellige udtryk. Nogen foretrækker at bruge den samme parfume år efter år, som en slags signatur-duft, og andre holder mere af at skifte imellem forskellige damedufte alt efter humør, sæson og anledning. Det er ikke altid, at der er meget tid tilovers til selvforkælelse i en travl hverdag. Dog kan det at forkæle sig selv med en god og velduftende parfume være med til at give et øjebliks følelse af velvære. Hvis du vil have ekstra meget ud af din parfumes duft, kan du vælge at spraye den på dine håndled og andre steder, hvor din puls er mere tydelig. Du kan også nøjes med at spraye din parfume uden på tøjet, hvis du vil begrænse din huds kontakt med parfume.

   Køb velduftende parfumer til kvinder online hos Rossmann

   Hos Rossmann skal du ikke lede længe for at finde en dameparfume. Vi har nemlig samlet et imponerende sortiment med skønne dufte fra forskellige anerkendte brands såsom Elizabeth Arden, Calvin Klein, DKNY og mange flere. Vi har naturligvis også et lige så flot udvalg af herredufte. Uanset hvilken duft du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde en ny favorit her. Når du har fundet de produkter, du skal bruge, er det både sikkert og nemt for dig at bestille varerne hjem. Du kan vælge at modtage leveringen til din egen adresse eller til en GLS-pakkeshop i nærheden. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du savner mere inspiration. Her finder du nemlig nyheder, gode tilbud, tips og tricks og mere til. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.