Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Ansigtsvand og toner

   45 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   35.95 kr.
   NIVEA
   Micellar water plejende
   400 ml (1 L = 94,88 kr.)
   37.95 kr.
   24.95 kr.
   74.95 kr.
   65.95 kr.
   46.95 kr.
   ISANA
   Pure toner
   200 ml (1 L = 94,75 kr.)
   18.95 kr.
   37.95 kr.
   DAYTOX
   Facial Tonic
   200 ml (1 L = 469,75 kr.)
   93.95 kr.
   187.95 kr.
   196.95 kr.
   37.95 kr.
   Rosense
   Rosenvand
   300 ml (1 L = 439,83 kr.)
   131.95 kr.
   Nyhed
   168.95 kr.
   HYPOAllergenic
   Detoxing Micellar Water
   50 g (1 kg = 1.139,00 kr.)
   56.95 kr.
   28.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Hvordan bruger jeg toner?

   Ansigstsvand, toner, skintonic – kært barn har mange navne. Skintonic minder om vand i konsistensen og kan bruges som en del af din daglige hudplejerutine. Du påfører toneren, når du har renset din hud. Herefter kan du eksfoliere huden og fugte den med serum og ansigtscreme. De fleste tonics er på en flaske, hvor produktet hældes forsigtigt ud. Er din skintonic i en sprayflaske, sprayer du ansigtet et par gange. Du kan påføre din skintonic på flere forskellige måder. Nogle foretrækker at bruge fingrene, så huden lettere kan masseres samtidig, og andre vælger at bruge vatrondeller. Er der efterfølgende snavs at se på vatrondellen, bør du gentage toneren med en ny vatrondel. Husk altid at påføre dine hudplejeprodukter med en blid hånd og opadgående cirkulære bevægelser, så du undgår at belaste huden unødvendigt.


   Find den bedste skintonic til din hud 

   Med en god skintonic fjerner du de rester af makeup eller skidt, der kunne være tilbage på huden, efter at du har renset den. I dag bruges skintonic ikke blot som en del af din renserutine men også især til at tilføje huden lidt ekstra fugt. Således er huden forberedt på, at en ansigtscreme kan trænge bedre ind huden og give pleje og fugt. Den bedste skintonic er den, der passer til din hud, så du giver dig selv de bedste forudsætninger for at pleje din hud korrekt. Ingredienserne i en skintonic vil oftest være tilpasset forskellige typer af hud. Hvis du eksempelvis har sensitiv hud, eller er parfumeallergiker, bør du være særligt opmærksom på at undgå skintonics, der indeholder parfume eller æteriske olier. Har du tendens til tør hud, bør du se efter en særligt fugtgivende tonic.


   Et stort udvalg af ansigtsvand hos Rossmann 

   Hos Rossmann har vi et varieret udvalg af skintonics, så du kan finde din favorit. Gå på opdagelse i sortimentet og find den tonic, der matcher din hudtype for at opnå den bedst mulige pleje af din hud. Når du handler online hos os, skal det være nemt og enkelt, og du kan altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.