Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Øjencreme

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   187 .95 kr.
   178 .95 kr.
   103 .95 kr.
   103 .95 kr.
   NIVEA MEN
   Anti-Age Hyaluron Eye Care
   15 ml (1 L = 7.530,00 kr.)
   112 .95 kr.
   63 .95 kr.
   103 .95 kr.
   DAYTOX
   Eye Wonder
   30 ml (1 L = 4.698,33 kr.)
   140 .95 kr.
   112 .95 kr.
   sebamed
   Anti-Ageing øjencreme
   15 ml (1 L = 5.663,33 kr.)
   84 .95 kr.
   187 .95 kr.
   Satin Naturel
   Øjencreme gel
   30 ml (1 L = 6.265,00 kr.)
   187 .95 kr.
   awake today øjencreme
   15 ml (1 L = 6.263,33 kr.)
   93 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Plej dit ansigt med øjencreme

   En god øjencreme er for mange uundværlig som en del af en givende hudplejerutine. Udover at det kan være en afslappende oplevelse at pleje sit ansigt med nogle lækre cremer, kan en god øjencreme også gøre noget godt for din hud. En øjencreme er beregnet til den fine hud under øjnene, og da huden netop er meget tynd, bør du applicere din creme under øjnene nænsomt. Samtidig er et godt råd altid at påføre de produkter, du bruger i ansigtet, med opadgående og eventuelt cirkulære bevægelser. En af de egenskaber, som ofte er ønsket ved en øjencreme, er, at den fugter huden. Derudover vægtes det ofte højt, at produktet har anti-age-egenskaber, og derved samtidig passer til en mere moden hud.

   Find den bedste øjencreme til dit behov

   Når du skal vælge den øjencreme, der er den bedste til dig, kan det være lidt af en jungle at navigere rundt i de forskellige produkter. For hvor nogen sværger til ét bestemt mærke, er andre mere nysgerrige og eventyrlystne, når det gælder hudplejeprodukter. En af de ting du kan starte med at overveje er, hvilken hudtype du har. Er din hud eksempelvis meget sensitiv, bør du formentlig se efter produkter, der er uden parfumer og æteriske olier. Selvom det kan være rigtig fint at forsøge sig frem med forskellige øjencremer, så vær samtidig opmærksom på at huske at give din hud nok ro og dermed ikke skifte ansigtspleje hele tiden. På denne måde giver du samtidig dig selv tid nok til at vurdere om den øjencreme, du bruger, opfylder dine og din huds behov.

   Køb øjencreme online hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi et stort udvalg af forskellige slags øjencremer, så du har et varieret sortiment at gå på opdagelse i. Som med så mange andre skønhedsprodukter, kan der være en verden til forskel, når det gælder øjencremer. Ofte kan det være nødvendigt at prøve sig lidt frem, før man finder den øjencreme, der er den bedste til ens eget personlige behov. Hvis du er på udkig efter øjencremer, vil du helt sikkert også kunne få brug for andre produkter til din hudplejerutine som eksempelvis en dagcreme, natcreme eller måske en ansigtsserum, så du kan fugte og pleje dit ansigt hele vejen rundt.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.