Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Dagcreme

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   27 .95 kr.
   79 .95 kr.
   46 .95 kr.
   37 .95 kr.
   28 .95 kr.
   ISANA
   Pure 24H creme
   50 ml (1 L = 759,00 kr.)
   37 .95 kr.
   ISANA MEN
   Sensitiv fugtighedscreme
   75 ml (1 L = 386,00 kr.)
   28 .95 kr.
   ISANA
   24h Creme-Gel Hydro Booster
   50 ml (1 L = 419,00 kr.)
   20 .95 kr.
   39 .95 kr.
   35 .95 kr.
   41 .95 kr.
   L’Oréal Paris
   55+ fugtgivende
   50 ml (1 L = 839,00 kr.)
   41 .95 kr.
   187 .95 kr.

   Hvad er en dagcreme?

   En dagcreme er en ansigtscreme til brug om morgenen, så den kan have sin virkning i løbet af dagen. Dagcremen fugter nemlig huden i ansigtet samtidig med, at den beskytter huden for alle de stressfaktorer, den kan blive udsat for i løbet af en travl hverdag. Det kan være faktorer som kulde, sol, udtørring fra computerskærme eller aircondition. Derudover findes der også natcreme, som modsat dagcreme, er til aftenbrug. Natcremen er nemlig udviklet til at hjælpe genopbygningen af hudceller, som sker om natten, hvorfor den er ideel at bruge om aftenen inden sengetid.

   Udover at have forskellige ansigtscremer som led i din hudplejerutine kan det også være en god idé at bruge serum, ansigtsolie eller øjencreme. Udforsk derfor vores online univers, og forkæl dig selv eller en, du holder af med skøn ansigtspleje.

   Den bedste dagcreme

   Hvad der er den bedste ansigtscreme eller dagcreme, er meget individuelt og afhænger af, hvilken hudtype du har. Da vi alle er forskellige, findes der også et hav af forskellige cremer på markedet til at imødekomme mange forskellige behov. Huden i dit ansigt har nemlig en anden pH-værdi end huden på din krop, og ansigtet er i modsætning til resten af kroppen blottet for al slags vind og vejr. For at beskytte huden i dit ansigt kan du med fordel bruge en dagcreme, der passer til din hudtype, og som kan hjælpe huden med at modstå de prøvelser, den bliver budt på i løbet af en dag. Find derfor en dagcreme, der er let at smøre på, som trænger hurtigt ind i huden og som passer til din hudtype og behov.

   Et stort udvalg af ansigtscreme 

   Før du vælger din kommende ansigtscreme, er det vigtigt, at du kender din hudtype og er opmærksom på de behov, din hud nu engang har. Når du ved det, kan du straks begynde din jagt efter en god ansigtscreme eller dagcreme, som passer til lige netop din hud og dine behov.

   Har du en normal hudtype, vil din hud hverken føles stram eller tør, hvorfor den heller ikke behøver særlig meget fugt. Men selvom huden er normal, og du måske føler, at den passer sig selv, så er det stadig vigtigt at huske at pleje den med en god ansigtscreme, da selv en smuk hud kræver pleje for at bevare sin friskhed og ynde.

   Er din hud derimod fedtet, har du måske oplevet, at den skinner en smule. Her dropper mange fejlagtigt at bruge en ansigtscreme, da de tror, at det blot vil få huden til at se endnu mere fedtet ud – men det er ikke rigtigt. For fedtet hud er ofte et tegn på, at huden er udtørret og trænger til fugt og pleje. Og får den ikke det, kan hudens porer blive blokeret, hvilket kan give hudproblemer. En fedtet hud vil derfor blive mindre og mindre fedtet desto mere mættet den er med fedtstoffer fra din hudpleje.

   Oplever du, at din hud er tør eller føles stram, er det højst sandsynligt, fordi den mangler fugt. Hvis du døjer med tør hud, er ingredienser som hyaluron, dimethicone vigtige, da de binder fugten til huden. Udover en ansigtscreme kan du også bruge en fugtmaske med bl.a. hyaluronsyre 1-2 gange i ugen eller tilføje serum med hyaluronsyre, som en del af din hudplejerutine.

   Har du sart eller sensitiv hud, betyder det også at du har en meget fin struktur med blodkar, der ligger meget tæt på hudens overflade. Derfor kan huden også let blive udsat for irritation, som kan føre til rødme, dehydrering og generelt hudirritation. En sart hud reagerer på både kulde og varme og kan ligeledes være plaget af inflammation, tørhed, prikken og kløe. Har du sart hud, er det derfor en god idé at bruge milde og parfumefri hudplejeprodukter i din hudplejerutine.

   Find din nye dagcreme hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af ansigtspleje til forskellige hudtyper i forskellige prisklasser. Om end du leder efter en billig ansigtscreme, en creme til tør hud, en dagcreme til fine linjer eller noget helt andet, så finder du den helt sikkert hos os. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.