Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Ansigtsmasker

   164 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Schaebens
   Kollagen Boost maske
   10 ml (1 L = 695,00 kr.)
   6.95 kr.
   Schaebens
   Clear Skin Acneplastre
   12 stk. (10 stk. = 10,79 kr.)
   12.95 kr.
   Nyhed
   Schaebens
   Maske med rosa ler
   10 ml (1 L = 695,00 kr.)
   6.95 kr.
   ISANA
   Øjenpads Hydro Booster
   12 stk. (10 stk. = 35,79 kr.)
   42.95 kr.
   Schaebens
   Fugtmaske
   10 ml (1 L = 695,00 kr.)
   6.95 kr.
   ISANA
   Øjenkonturpads
   12 stk. (10 stk. = 28,29 kr.)
   33.95 kr.
   Schaebens
   Aktivt kul PEEL-OFF MASKE
   16 ml (1 L = 684,38 kr.)
   10.95 kr.
   ISANA
   Anti-rynkemaske
   16 ml (1 L = 309,38 kr.)
   4.95 kr.
   Summer Foot
   Premium Blackhead Mask
   100 ml (1 L = 1.409,50 kr.)
   140.95 kr.
   Schaebens
   Dødehavsmaske
   15 ml (1 L = 463,33 kr.)
   6.95 kr.
   ISANA
   Aktive-Coal Peel Off-Mask
   100 ml (1 L = 289,50 kr.)
   28.95 kr.
   Schaebens
   Gelmaske med C-vitamin
   10 ml (1 L = 695,00 kr.)
   6.95 kr.
   16.95 kr.

   Køb ansigtsmaske online hos ROSSMANN 

   Er du på jagt efter en dybderensende ansigtsmaske? Eller leder du efter en maske til sart eller tør hud? Uanset hvilken ansigtsmaske du leder efter, har vi hos ROSSMANN et bredt sortiment af mange forskellige slags masker, og helt sikkert også en, der passer til dig. Vi har bl.a. ansigtsmasker der er dybderensende, fugtgivende, berigede med vitaminer og mineraler, ansigtsmasker med koffein, anti-rynkemasker, masker med aloe vera og lermasker.

   Hvad er den bedste ansigtsmaske? 

   I princippet kan du bruge alle slags ansigtsmasker, og der er ikke nogen, der decideret er bedre end andre. Afhængig af din hudtype, og dine behov skal du vælge den slags maske, der passer bedst til dig. En uofficiel hovedregel er dog at bruge en fugtmaske hver gang du har en brugt en skrubbe, dybderensende- eller peel maske, som et afsluttende element, for at bibeholde din huds naturlige fugtbalance.

   Forskellige ansigtsmasker til forskellige behov 

   Ønsker du en hud med mere glød, kan du med fordel vælge en peeling og en fugtmaske. Har du tør hud, er en natmaske et par gange om ugen en god ide, da den hen over natten får god tid til at trænge ind. Døjer du med urenheder, kan det anbefales, at du bruger en dybderensende maske efterfulgt af en fugtmaske. Ens for alle masker er dog, at du altid skal starte med at rense din hud inden den påføres, da du på denne måde renser din hud for affaldsstoffer og snavs, som ellers kan forhindre masken i at virke optimalt.

   Kom trist hud til undsætning 

   Ønsker du en strålende og smuk hud? Vi kan alle have døde hudceller, urenheder eller forstørrede porer, som man måske kan fornemme, fordi huden føles ru eller ujævn. Dette kan du komme til livs ved en peeling eller skrubbemaske, der eksempelvis kan indeholde aktivt kul eller små korn, som virker dybderensende på huden. Peeling, skrubbemasker, peel-off masker og dybderensende masker kan forbedre hudens struktur og glød ved netop at fjerne snavs, urenheder og døde hudceller. Dog skal du være særligt forsigtig med skrubbemasken, hvis du døjer med uren hud, da du kan komme til at skrubbe hul på bumserne og dermed flytte bakterierne rundt i dit ansigt.

   Ansigtsmasker til sensitiv hud 

   Huden under dine øjne og på dine læber er en del tyndere end resten af huden i dit ansigt, hvorfor disse følsomme områder kan kræve særlig pleje og omsorg. En fugtgivende øjenmaske - eller eye pads, som de også kaldes – kan være en skøn luksus i de perioder, du trænger til at forkæle dig selv lidt. En læbemaske er også nyttig især i de kolde efterårs- og vinterperioder hvor læberne trænger til ekstra fugt, for ikke at sprække. En læbemaske vil ofte indeholde små korn, der fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen, samt hyaluron, der tilfører fugt.

   Hverdagsforkælelse til fordelagtige priser

   På rossmann.dk kan du nemt og enkelt finde en billig ansigtsmaske, hvor kvaliteten er i top. En ansigtsmaske er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk og velplejet hud, og vi synes, at alle skal have mulighed for lidt hverdagsforkælelse. Vi håber derfor, du bliver glad for dit ansigtsmaskekøb.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.