Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
James Bond 007 EdT, 50ml
James Bond 007 EdT, 50ml
James Bond 007 EdT, 50ml
Bestillingsnr.
856973
James Bond 007
EdT, 50ml
168 .95 kr.
1 L = 3.379,00 kr. , 50 ml

Produktbeskrivelse og -detaljer

Dens elegance er uovertruffen. Hans maskuline karisma er fantastisk. Hans charme er nærmest legendarisk, og den aura af fare, der omgiver ham, er uimodståelig. I et halvt århundrede har James Bond imponeret verden. En urørlig legende – hyldet af mænd, begæret af kvinder. James Bond er det ultimative ikon for maskulinitet – den perfekte kombination af uimodståelig raffinement og kompromisløs maskulinitet. I James Bond 007 kombineres alle disse egenskaber på den farligste måde i en kraftfuld duft, der udstråler den dualitet, som gør Bond så usædvanlig:
Blandingen af raffinement og maskulinitet. James Bond 007 er den maskuline duft til Bond-manden. Med den unikke kombination af traditionelle britiske ingredienser skabes en klassisk og moderne duft – en must-have for det 21. århundredes mand. Maskulint, stærkt og sensuelt lokkende med vetiver fra Haiti. Sprøde, grønne æbler – meget britiske og kendt for deres friskhed – udtrykker James Bonds blide side og tilføjer en vidunderligt forfriskende lethed til optaktens Fougère-toner. Sandeltræ i basisnoten understreger duftens langvarige maskuline udstråling.

  • Natural Spray
  • Fordamper
  • til ham

Kontaktoplysninger

Coty Beauty Germany GmbH
14 rue du Quatre Septembre, 75002 Paris
www.007fragrances.com

Anvendelse og brug

Spray på sund hud.

Indholdsstoffer

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Citral, BHT, Ext. Violet 2 (CI 60730), Yellow 5 (CI 19140).

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Hochentzündlich Leichtentzündlich
ACHTUNG
Brandfarlig.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.