Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   ellen
   Probiotisk tampon middel
   ellen Probiotisk tampon middel
   ellen Probiotisk tampon middel
   ellen Probiotisk tampon middel

   ellen
   Probiotisk tampon middel


   12 stk. (10 stk. = 60,79 kr.)
   72 .95 kr.
   Levering mellem mandag den 27.05.24 og tirsdag den 28.05.24

   Bestillingsnr. 121337

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   ELLEN - DEN BEDSTE VEN TIL DET INTIME OMRÅDE
   Ellen mener, at alle kvinder har ret til et godt intimt Sundhed , uanset hvilken fase af livet de befinder sig i. Derfor har de udviklet innovative og naturlige produkter, der bidrager til en afbalanceret pH-værdi i intimområdet i alle livets faser. Fra din første menstruation gennem graviditet til overgangsalderen og videre. En afbalanceret intim flora bør aldrig være et tabuemne!

   Den målrettede tilførsel af de probiotiske mælkesyrebakterier indeholdt i ellen® Probiotiske Tamponer hjælper med at opretholde den naturlige skedeflora og pH-værdien i skeden. Mælkesyrebakterier, også kaldet lactobaciller (Lactobacillus-arter), findes naturligt i underlivet og er forudsætningen for et sundt intimområde.

   Mælkesyrebakterierne er med til at regulere surhedsgraden, som varierer fra kvinde til kvinde og også påvirkes af cyklussen, for eksempel i perioden.

   Tamponer er velegnede til alle menstruerende kvinder og kan være gavnlige ved ubehag i maven. Ved menstruation kan antallet af mælkesyrebakterier i intimområdet falde, hvilket kan føre til en stigning i pH. Dette kan føre til ubehag.

   ellen® probiotiske Tamponer indeholder en Lacto Naturel (LN®) blanding, som består af tre probiotiske mælkesyrebakteriestammer: L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40 og L. fermentum LN99.

   Kontaktoplysninger

   Ellen AB
   Barnhusgatan 4, 11123 Stockholm, Schweden
   www.ellen.de

   Anvendelse og brug

   Læs indlægssedlen! Lad ellen® Probiotic Tampon blive i skeden i minimum 2 og højst 8 timer. For at bakterierne fungerer optimalt, bør du bruge mindst 3 Tamponer om dagen. Udskift tamponen, så snart den er mættet, og juster størrelsen på Tamponer afhængigt af, hvor kraftig din blødning er. De probiotiske mælkesyrebakterier (LN®) er placeret i midten af ​​Tamponer og kan ses med det blotte øje, når Tamponer åbnes.

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Opbevares tørt og køligt. Efter åbning opbevares mellem +2°C og +25°C.

   Indholdsstoffer

   Lacto Naturel (LN®), ein Mix aus drei probiotischen Milchsäurebakterienstämmen: (L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40 samt L. fermentum LN99)

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   ellen® probiotisk tampon kan ikke overdoseres. De vedlagte instruktioner om brug af tampon indeholder vigtige oplysninger om menstruation og TSS, en sjælden, men alvorlig sygdom. ellen ® probiotisk tampon bør kun anvendes under menstruationen. I meget sjældne tilfælde kan der opstå allergiske reaktioner.

   ellen
   Probiotisk tampon middel
   72 .95 kr.
   12 stk. (10 stk. = 60,79 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.