Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   AXE
   Premium Bodyspray Aqua Bergamot
   AXE Premium Bodyspray Aqua Bergamot
   AXE Premium Bodyspray Aqua Bergamot
   AXE Premium Bodyspray Aqua Bergamot

   AXE
   Premium Bodyspray Aqua Bergamot


   150 ml (1 L = 313,00 kr.)
   46 .95 kr.
   Levering mellem torsdag den 29.02.24 og fredag den 01.03.24

   Bestillingsnr. 134850

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Hvem siger, at dufte af høj kvalitet kun er beregnet til særlige lejligheder? AXE Premium Bodyspray Aqua Bergamot fra AXE Fine Fragrance Collection er en deodorant, der får dig til at dufte lige så godt hver dag, som hvis du havde påført din yndlingsparfume.

   Man ved aldrig, hvad der ellers kan ske. Derfor har Mænd brug for en deodorantspray, der holder dem duftende godt og holder sig friske hele dagen lang. Denne deodorant til mænd med en ubeskrivelig Duft med klassiske, friske noter som Salvie og Bergamot, moderne fortolket med trendy enebær og jordet af akkorder af Sandeltræ, Rav og Muskatnød , dufter lige så luksuriøst som en premium Parfume! AXE Premium Bodyspray Aqua Bergamot indeholder dobbelt så meget innovativ og patenteret zinkteknologi sammenlignet med tidligere AXE kropsspray. Dette sikrer, at Duft forbliver intakt i endnu længere tid. Herredeodoranten uden aluminiumssalte beskytter effektivt og pålideligt sin bærer mod kropslugt, så han kan møde hele verden helt roligt. Påfør blot en hurtig spray på dine armhuler og overkrop og oplev en friskhed, der varer op til 72 timer!

   AXE Premium Bodyspray Aqua Bergamot er en Duft fra vores AXE Fine Fragrance Collection, udviklet i samarbejde med verdens førende dufteksperter. Resultatet er en samling af førsteklasses kropssprays med uimodståelige dufte som førsteklasses parfumer, men som også beskytter en deodorant.

   AXE er forpligtet til bæredygtighed - det er vores ambition, at al AXE emballage er genanvendelig eller allerede indeholder genbrugsmateriale i 2025. Aluminiumet i deodorantdåsen kan genbruges i det uendelige. Læg den tomme dåse i genbrugsstationen.

   • med AXE Premium Bodyspray Aqua Bergamot bøjer sig som med parfume
   • med effektiv AXE beskyttelse uden aluminiumsalte, deodorantsprayen beskytter mod kropslugt i op til 72 timer og giver en spektakulær Duft
   • AX Premium Body Spray
   • indeholder
   • AXE så høj andel af patenteret, lugtbindende zinkformel
   • Ubeskrivelig Duft med noter af Salvie og Bergamot, moderne fortolket gennem trendy enebær med akkorder af Sandeltræ, Rav og Muskatnød
   • Den aluminiumsfri Deo fra AXE giver mænd en forførende duft af høj kvalitet.Aluminiumet i Body er uendeligt genanvendeligt. Genbrug venligst efter brug

   Kontaktoplysninger

   Unilever RA
   455, 3013 AL, NL

   Anvendelse og brug

   Påfør blot en hurtig spray på dine armhuler og overkrop og oplev en friskhed, der varer op til 72 timer!

   Indholdsstoffer

   Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Zinc Neodecanoate, Parfum, Isopropyl Myristate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   GEFAHR
   Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom. 

   AXE
   Premium Bodyspray Aqua Bergamot
   46 .95 kr.
   150 ml (1 L = 313,00 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.