Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
AXE Deo & Body Spray Musk
AXE Deo & Body Spray Musk
AXE Deo & Body Spray Musk
Bestillingsnr.
053371
AXE
Deo & Body Spray Musk
33 .95 kr.
1 L = 226,33 kr. , 150 ml

Produktbeskrivelse og -detaljer

På alle livets områder er der ægte klassikere. Film, musik, kunstværker og endda mærker, som alle har kendt i årevis. Visse ting går igennem og bliver tidløse, fordi de inspirerer og berører mennesker. Fordi de gør skønheden sensuelt håndgribelig.

For en verden fuld af sensualitet og påskønnelse af det smukke er denne fantastiske duftklassiker blevet skabt. AXE MUSK kombinerer den effektive AXE-beskyttelse mod kropslugt med en fantastisk duft udviklet af verdens bedste dufteksperter. Helt uden aluminiumsalte beskytter AXE MUSK brugeren så effektivt, at han kan stole på sin sensuelle udstråling selv i de mest spændende situationer.

Denne klassiske duft formår som ingen anden at forene karakteristisk modenhed, suverænitet og sensuel lidenskab. Funklende, forfriskende toner af lime og lavendel møder grønne noter. Den forfriskende duft af jasmin, nellike og rose med romantiske noter af moskus, rav og skov. Samspillet udgør en duft, der stimulerer alle sanser, samtidig med at den beskytter mod ubehagelige lugte og er helt fri for aluminium. Du skal blot sprøjte AXE Bodyspray på den bare overkrop, færdig!

AXE Musk er den effektive bodyspray med en selvsikker duft, der adskiller sig fra forjagede tendenser på grund af sin klassiske elegance.

AXE – FIND YOUR MAGIC

  • Deo til mænd uden aluminiumsalte
  • effektiv beskyttelse mod kropslugt
  • duften repræsenterer en selvsikker elegance
  • 48 timers beskyttelse mod armsved
  • AXE Musk Body Spray - den tidsløse klassiker

Kontaktoplysninger

Unilever Dept. RA
3013 AL NL
www.unilever.com
0800 0004777 (gebührenfrei)

Oprindelsesland/hjemsted

Fremstillet i Storbritannien

Anvendelse og brug

Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

Indholdsstoffer

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Hochentzündlich
GEFAHR
Yderst brandfarlig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.