Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
AXE Deo & Body Spray Black
AXE Deo & Body Spray Black
AXE Deo & Body Spray Black
Bestillingsnr.
053360
AXE
Deo & Body Spray Black
33 .95 kr.
1 L = 226,33 kr. , 150 ml

Produktbeskrivelse og -detaljer

I en verden, der bliver mere og mere turbulent, larmende og farverig, er mindre nogle gange mere. Det er nok den bedste anbefaling at gøre en forskel med charme og understatement, når alt andet er kaos omkring én. Denne bodyspray er med sin friske duft skabt til en verden, hvor lidt ro gør en forskel.

Den kombinerer den effektive AXE-beskyttelse mod kropslugt med en fantastisk duft udviklet af verdens bedste dufteksperter. Helt uden aluminiumsalte beskytter deoen uden aluminium effektivt brugeren, så vedkommende roligt kan gå verden i møde.

Den klare komposition kombinerer diskrete, aromatiske og maskulint krydrede nuancer. Hovednoten på den diskrete træagtige duft er en blanding af frisk vandmelon, varme bergamotnuancer, krydret mandarin og frosne pærer. Hovednoten efterfølges af en intenst krydret og sød strejf af kardemomme og fresia, der harmonisk afrundes af kraftfulde nuancer fra cedertræ, patchouli og moskus. Sammen skabes der en duft, der stimulerer alle sanser, samtidig med at den beskytter mod ubehagelige lugte helt fri for aluminium. En duft med understatement, der giver lidt fred og ro i en støjende, dynamisk verden. Du skal blot sprøjte bodyspray på den bare overkrop, færdig! FIND YOUR MAGIC.

  • Uden aluminiumsalte
  • effektiv beskyttelse mod kropslugt
  • tiltræk opmærksomhed uden postyr med Axe deodorant
  • 48 timers beskyttelse mod armsved
  • AXE bodyspray til den moderne mand, der hviler i sig selv

Kontaktoplysninger

Unilever Dept.ER
Wirral CH63 3JW UK
www.unilever.com
0800 0004777 (gebührenfrei)

Anvendelse og brug

Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

Indholdsstoffer

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Hochentzündlich
GEFAHR
Yderst brandfarlig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.