Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
Spar 25%
AXE Deo & Body Spray Anarchy
AXE Deo & Body Spray Anarchy
AXE Deo & Body Spray Anarchy
Bestillingsnr.
053359
AXE
Deo & Body Spray Anarchy
25 .46 kr.
33,95 kr.
1 L = 169,73 kr. , 150 ml

Produktbeskrivelse og -detaljer

Gøre præcis det, man har lyst til. Fuldstændig fri for konventioner og regler. Bare følge ens intuition og ideer – uanset hvad der sker. Også selvom det er kaotisk. En tiltalende idé. Alt dette er ikke så vanskeligt at opnå. Fordi vi lever i en vidunderligt foranderlig verden, hvor egeninitiativ, kreativitet og spontanitet er de perfekte ledsagere.
For at få en verden fyldt med kreative muligheder er denne AXE Bodyspray med sin inspirerende duft blevet skabt. Den kombinerer den effektive AXE-beskyttelse mod kropslugt med en af de mest revolutionerende dufte, der er udviklet af verdens mest modige dufteksperter. Helt uden aluminiumsalte beskytter AXE Anarchy for Him brugeren så effektivt, at han nyder al frihed i denne verden og kan gøre, hvad han ønsker.
Duften er meget konsekvent komponeret og imponerer med sin lidenskabelighed. Den maskuline base af cedertræ og lavendel er i stimulerende samspil med frugtnoterne granatæble, brombær og honningmelon. Samspillet udgør en duft, der stimulerer alle sanser, samtidig med at den beskytter mod ubehagelige lugte og er helt fri for aluminium. Du skal blot sprøjte AXE bodyspray på den bare overkrop, færdig!
AXE Anarchy for Him er den effektive bodyspray med den lidenskabelige duft, der giver endnu mere spontanitet i en farverig, dynamisk verden.
AXE – FIND YOUR MAGIC

  • Uden aluminiumsalte
  • effektiv beskyttelse mod kropslugt
  • stimulerende frugtagtig friskhed
  • AXE Anarchy for Him - tryllebinder

Kontaktoplysninger

Unilever Dept. RA
3013 AL NL
www.unilever.com
0800 0004777 (gebührenfrei)

Oprindelsesland/hjemsted

Fremstillet i Storbritannien

Anvendelse og brug

Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

Indholdsstoffer

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool.

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Hochentzündlich
GEFAHR
Yderst brandfarlig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.