Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
AXE Deo & Body Spray Anarchy for Her
AXE Deo & Body Spray Anarchy for Her
AXE Deo & Body Spray Anarchy for Her
Bestillingsnr.
053356
AXE
Deo & Body Spray Anarchy for Her
33 .95 kr.
1 L = 226,33 kr. , 150 ml

Produktbeskrivelse og -detaljer

Gøre præcis det, man har lyst til. Fuldstændig fri for konventioner og regler. Bare følge ens intuition og ideer – uanset hvad der sker. Også selvom det er kaotisk. En tiltalende idé. Men alt det er slet ikke så vanskeligt at opnå. For vi lever i en vidunderligt foranderlig verden fuld af muligheder og overraskelser.

En af disse overraskelser er den revolutionerende AXE Anarchy for Her - med en inspirerende duft skabt specielt til kvinder! Den kombinerer effektiv deo-beskyttelse med en markant duft, der er udviklet af verdens mest modige dufteksperter. Helt uden aluminiumsalte beskytter AXE Anarchy for Her brugeren så effektivt, at hun nyder al frihed i denne verden og kan gøre, hvad hun ønsker.

Duften er en afslappet kombination, der samtidig imponerer med temperament. Den feminine base af sandeltræ og lavendel er i stimulerende samspil med frugttonerne pære, brombær og honningmelon. Blomstrende blomster og cremet vanille sammen med muntre, blomstrede toner af alpevioler, orkideer og kinesisk magnolia giver en attraktiv blødhed. En duft, der stimulerer alle sanser, samtidig med at den beskytter sikkert og helt uden aluminium. Du skal blot sprøjte AXE bodyspray på den bare overkrop, færdig!

AXE Anarchy for Her er den effektive bodyspray med den lidenskabelige duft, der giver endnu mere spontanitet i en farverig, dynamisk verden.

AXE – FIND YOUR MAGIC

  • Uden aluminiumsalte
  • effektiv beskyttelse mod kropslugt
  • forførende frugtagtig
  • AXE Anarchy for Her - den rene kvindelighed
  • AXE - FIND YOUR MAGIC

Kontaktoplysninger

Unilever Dept.RA
3013 AL NL
www.unilever.com
0800 0004777 (gebührenfrei)

Oprindelsesland/hjemsted

Fremstillet i Storbritannien

Anvendelse og brug

Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

Indholdsstoffer

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Hochentzündlich
GEFAHR
Yderst brandfarlig aerosol. Beholderen er under tryk. Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brugen, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.