Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   AXE
   Bodyspray Musk
   AXE Bodyspray Musk
   AXE Bodyspray Musk
   AXE Bodyspray Musk

   AXE
   Bodyspray Musk


   150 ml (1 L = 286,33 kr.)
   42 .95 kr.
   Levering mellem onsdag den 19.06.24 og torsdag den 20.06.24

   Bestillingsnr. 053371

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   På alle livets områder er der ægte klassikere. Film, musik, kunstværker og endda mærker, som alle har kendt i årevis. Visse ting går igennem og bliver tidløse, fordi de inspirerer og berører mennesker. Fordi de gør skønheden sensuelt håndgribelig. For en verden fuld af sensualitet og påskønnelse af det smukke er denne fantastiske duftklassiker blevet skabt. Den effektive AXE-beskyttelse mod kropslugt er kombineret med en spektakulær duft. Udviklet af de bedste dufteksperter i verden. Med Dual Action Technology bekæmper kropssprayen lugtfremkaldende bakterier, mens den innovative zinkteknologi binder ubehagelig lugt og dermed sikrer en speciel duftoplevelse . Klassisk komponeret, denne duft kombinerer karaktermodenhed, suverænitet og sensuel lidenskab som få andre. Funklende, forfriskende toner af lime og lavendel møder grønne noter. Den forfriskende duft af jasmin, nellike og rose med romantiske noter af moskus, rav og skov. Samspillet udgør en duft, der stimulerer alle sanser, samtidig med at den beskytter mod ubehagelige lugte og er helt fri for aluminium. Påfør blot en hurtig spray på dine armhuler og overkrop – for 48 timers deo!

   AXE er forpligtet til bæredygtighed - vores ambition er, at al AXE emballage er genanvendelig eller allerede indeholder genbrugsmateriale i 2025. Aluminiumet i deodorantdåsen kan genbruges i det uendelige. Læg den tomme dåse i genbrugsstationen. AXE Musk er den effektive bodyspray med en selvsikker duft, der adskiller sig fra forjagede tendenser på grund af sin klassiske elegance.

   AXE

   • AXE Bodyspray Musk - deo uden aluminium giver effektiv beskyttelse mod kropslugt i 48 timer.
   • Med Fragrance Boost Technology kommer duft af ​​AXE Bodyspray Musk til sin ret på en ægte og langvarig måde.
   • Dual Action-teknologi for dobbelt effekt: Kropssprayen bekæmper lugtfremkaldende bakterier og binder ubehagelig lugt.
   • Deodorantsprayen fascinerer med sin sikre og elegante duft og sikrer en særlig duftoplevelse takket være lugtbekæmpende zinkteknologi.
   • Aluminiumet i deodorantdåsen er genanvendeligt, så genbrug venligst den tomme deo efter brug.
   • AXE Bodyspray Musk uden aluminiumssalte – den tidløse klassiker.

   Kontaktoplysninger

   Unilever Dept. RA
   3013 AL NL
   www.unilever.com
   0800 0004777 (gebührenfrei)

   Oprindelsesland/hjemsted

   Fremstillet i Storbritannien

   Anvendelse og brug

   Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

   Indholdsstoffer

   Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Ekstremt antændelig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Må ikke komme i nærheden af børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

   AXE
   Bodyspray Musk
   42 .95 kr.
   150 ml (1 L = 286,33 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.