Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   AXE
   Bodyspray Dark Temptation
   AXE Bodyspray Dark Temptation
   AXE Bodyspray Dark Temptation
   AXE Bodyspray Dark Temptation

   AXE
   Bodyspray Dark Temptation


   150 ml (1 L = 226,33 kr.)
   33 .95 kr.
   Levering mellem onsdag den 17.04.24 og torsdag den 18.04.24

   Bestillingsnr. 053369

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   At nyde livet fuldt ud, det er altid målet. At kunne gøre det, du virkelig ønsker, uden dårlig samvittighed eller hæmninger. Vi nyder mere frihed i dag end nogensinde før. Vi kan opleve på tæt hold, at god smag altid er attraktiv. Deodorantens AXE duft er skabt til mænd med smag. Den effektive AXE-beskyttelse mod kropslugt er kombineret med en spektakulær duft. Udviklet af de bedste dufteksperter i verden. Med Dual Action Technology bekæmper kropssprayen lugtfremkaldende bakterier, mens den innovative zinkteknologi binder ubehagelig lugt og dermed sikrer en speciel duftoplevelse . Spray blot på dine armhuler for at mærke forskellen. På denne måde slipper du for lugten og duften utrolig godt. AXE Bodyspray Dark Temptation indeholder ingen aluminiumsalte og tilbyder en af ​​de mest forførende af alle AXE dufte. Den sensuelle og slående duft er opbygget i et intenst forhold mellem maskuline krydderier og fascinerende sødme. Grundtonen er her varm chokolade, amber patchouli med nuancer af kirsebær, flødeskum, rød peber og ingefær. Koriander, sort basilikum og salvie runder duften af og fuldender nydelsen. Påfør blot en hurtig spray på dine armhuler og overkrop – for 48 timers deo!

   AXE er forpligtet til bæredygtighed - vores ambition er, at al AXE emballage er genanvendelig eller allerede indeholder genbrugsmateriale i 2025. Aluminiumet i deodorantdåsen kan genbruges i det uendelige. Læg den tomme dåse i genbrugsstationen.

   AXE Dark Temptation er den effektive deodorant til mænd uden aluminium med den sensationelle duft, der inviterer dig til at nyde livet fuldt ud.

   AXE

   • AXE Bodyspray Dark Temptation – deo uden aluminium giver effektiv beskyttelse mod kropslugt i 48 timer.
   • Med Fragrance Boost Technology kommer duft af ​​AXE Bodyspray Dark Temptation til sin ret på en ægte og langvarig måde.
   • Dual Action-teknologi for dobbelt effekt: Kropssprayen bekæmper lugtfremkaldende bakterier og binder ubehagelig lugt.
   • Deodorantsprayen fascinerer med en duft af varm chokolade, rav og rød peber og sikrer en særlig duftoplevelse takket være lugtbekæmpende zinkteknologi.
   • Aluminiumet i deodorantdåsen er genanvendeligt, så genbrug venligst den tomme deo efter brug.
   • AXE Bodyspray Dark Temptation uden aluminiumssalte – lige så uimodståelig som chokolade.

   Kontaktoplysninger

   Unilever Dept. RA
   3013 AL NL
   www.unilever.com
   0800 0004777 (gebührenfrei)

   Oprindelsesland/hjemsted

   Fremstillet i Storbritannien

   Anvendelse og brug

   Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

   Indholdsstoffer

   Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Amyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   GEFAHR
   Ekstremt antændelig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Må ikke komme i nærheden af børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

   AXE
   Bodyspray Dark Temptation
   33 .95 kr.
   150 ml (1 L = 226,33 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.