Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   AXE
   Bodyspray Black
   AXE Bodyspray Black
   AXE Bodyspray Black
   AXE Bodyspray Black

   AXE
   Bodyspray Black


   150 ml (1 L = 286,33 kr.)
   42.95 kr.
   Levering mellem onsdag den 26.06.24 og torsdag den 27.06.24

   Bestillingsnr. 053360

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   I en verden, der bliver mere og mere turbulent, larmende og farverig, er mindre nogle gange mere. Det er nok den bedste anbefaling at gøre en forskel med charme og understatement, når alt andet er kaos omkring én. Denne bodyspray er med sin friske duft skabt til en verden, hvor lidt ro gør en forskel. Den kombinerer den effektive AXE-beskyttelse mod kropslugt med en fantastisk duft udviklet af verdens bedste dufteksperter. Med Dual Action Technology bekæmper kropssprayen lugtfremkaldende bakterier og binder ubehagelig lugt. Den innovative zinkteknologi sikrer en speciel duftoplevelse. Den aluminiumsfri deodorant til mænd beskytter sin bærer effektivt og pålideligt, så de kan møde hele verden med fuldstændig ro. Den klare komposition kombinerer diskrete, aromatiske og maskulint krydrede nuancer. Hovednoten på den diskrete træagtige duft er en blanding af frisk vandmelon, varme bergamotnuancer, krydret mandarin og frosne pærer. Hovednoten efterfølges af en intenst krydret og sød strejf af kardemomme og fresia, der harmonisk afrundes af kraftfulde nuancer fra cedertræ, patchouli og moskus. Sammen skabes der en duft, der stimulerer alle sanser, samtidig med at den beskytter mod ubehagelige lugte helt fri for aluminium. Påfør blot en hurtig spray på dine armhuler og overkrop – for 48 timers deo!

   AXE er forpligtet til bæredygtighed - vores ambition er, at al AXE emballage er genanvendelig eller allerede indeholder genbrugsmateriale i 2025. Aluminiumet i deodorantdåsen kan genbruges i det uendelige. Læg den tomme dåse i genbrugsstationen.

   AXE

   • AXE Bodyspray Black – deo uden aluminium giver effektiv beskyttelse mod kropslugt i 48 timer.
   • Med Fragrance Boost-teknologi kommer duft af ​​AXE Bodyspray Black til sin ret på en ægte og langtidsholdbar måde.
   • Dual Action-teknologi for dobbelt effekt: Kropssprayen bekæmper lugtfremkaldende bakterier og binder ubehagelig lugt.
   • Deodorantsprayen fascinerer med sin sikre og maskuline duft og sikrer en særlig duftoplevelse takket være lugtbekæmpende zinkteknologi.
   • Aluminiumet i deodorantdåsen er genanvendeligt, så genbrug venligst den tomme deo efter brug.
   • AXE Bodyspray Black uden aluminiumssalte til den moderne, rolige mand.

   Kontaktoplysninger

   Unilever Dept.ER
   Wirral CH63 3JW UK
   www.unilever.com
   0800 0004777 (gebührenfrei)

   Anvendelse og brug

   Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

   Indholdsstoffer

   Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   FARE
   Ekstremt antændelig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Må ikke komme i nærheden af børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

   AXE
   Bodyspray Black
   42.95 kr.
   150 ml (1 L = 286,33 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.