Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   AXE
   Bodyspray Anarchy for Him
   AXE Bodyspray Anarchy for Him
   AXE Bodyspray Anarchy for Him
   AXE Bodyspray Anarchy for Him

   AXE
   Bodyspray Anarchy for Him


   150 ml (1 L = 286,33 kr.)
   42.95 kr.
   Levering mellem mandag den 24.06.24 og tirsdag den 25.06.24

   Bestillingsnr. 053359

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   At kunne gøre hvad man vil. Fuldstændig fri for konventioner og regler. Bare følge ens intuition og ideer – uanset hvad der sker. Også selvom det er kaotisk. En tiltalende idé. Alt dette er ikke så vanskeligt at opnå. Fordi vi lever i en vidunderligt foranderlig verden, hvor egeninitiativ, kreativitet og spontanitet er de perfekte ledsagere. For at få en verden fyldt med kreative muligheder er denne AXE Bodyspray med sin inspirerende duft blevet skabt. Den effektive AXE-beskyttelse mod kropslugt er kombineret med en spektakulær duft. Udviklet af de bedste dufteksperter i verden. Med Dual Action Technology bekæmper kropssprayen lugtfremkaldende bakterier, mens den innovative zinkteknologi binder ubehagelig lugt og dermed sikrer en speciel duftoplevelse . Duften er meget konsekvent komponeret og imponerer med sin lidenskabelighed. Den maskuline base af cedertræ og lavendel er i stimulerende samspil med frugtnoterne granatæble, brombær og honningmelon. Samspillet udgør en duft, der stimulerer alle sanser, samtidig med at den beskytter mod ubehagelige lugte og er helt fri for aluminium. Påfør blot en hurtig spray på dine armhuler og overkrop – for 48 timers deo!

   AXE er forpligtet til bæredygtighed - vores ambition er, at al AXE emballage er genanvendelig eller allerede indeholder genbrugsmateriale i 2025. Aluminiumet i deodorantdåsen kan genbruges i det uendelige. Læg den tomme dåse i genbrugsstationen.

   AXE Anarchy for Him er den effektive deodorant til mænd uden aluminium med den passionerede duft, der sikrer endnu mere spontanitet i en farverig, dynamisk verden.

   AXE

   • AXE Bodyspray Anarchy for Him – deo uden aluminium giver effektiv beskyttelse mod kropslugt i 48 timer.
   • Med Fragrance Boost Technology er duft af ​​AXE Bodyspray Anarchy for Him nu ren og langvarig.
   • Dual Action-teknologi for dobbelt effekt: Kropssprayen bekæmper lugtfremkaldende bakterier og binder ubehagelig lugt.
   • Deodorantsprayen fascinerer med sin fængslende frugtige friskhed og sikrer en særlig duftoplevelse takket være lugtbekæmpende zinkteknologi.
   • Aluminiumet i deodorantdåsen er genanvendeligt, så genbrug venligst den tomme deo efter brug.
   • AXE Bodyspray Anarchy for Him uden aluminiumssalte – besværger alt.

   Kontaktoplysninger

   Unilever Dept. RA
   3013 AL NL
   www.unilever.com
   0800 0004777 (gebührenfrei)

   Oprindelsesland/hjemsted

   Fremstillet i Storbritannien

   Anvendelse og brug

   Sprøjt med en afstand på mindst 15 cm.

   Indholdsstoffer

   Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   FARE
   Ekstremt antændelig aerosol. Beholder under tryk: Kan sprænge ved opvarmning. Hold afstand til varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Ryg ikke i nærheden. Sprøjt ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder. Må ikke punkteres eller brændes, heller ikke efter brug. Beskyt mod eksponering for solen. Udsæt ikke enheden for temperaturer over 50 °C. Må ikke komme i nærheden af børn. Må ikke anvendes på irriteret eller skadet hud. Stop brug, hvis der opstår hudirritation. Undgå direkte indånding. Spray kun kortvarigt og i rum med god ventilation. Undgå langvarig sprøjtning. Undgå kontakt med øjne og intimområder. Må kun anvendes i overensstemmelse med den tilsigtede brug. Bortskaf kun, når beholderen er tom.

   AXE
   Bodyspray Anarchy for Him
   42.95 kr.
   150 ml (1 L = 286,33 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.