Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   AXE
   3in1 bodyshampoo og shampoo Black
   AXE 3in1 bodyshampoo og shampoo Black
   AXE 3in1 bodyshampoo og shampoo Black
   AXE 3in1 bodyshampoo og shampoo Black

   AXE
   3in1 bodyshampoo og shampoo Black


   250 ml (1 L = 107,80 kr.)
   26 .95 kr.
   Levering mellem onsdag den 17.04.24 og torsdag den 18.04.24

   Bestillingsnr. 026643

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   I en verden, der bliver mere og mere turbulent, larmende og farverig, er mindre nogle gange mere. AXE showergel Black, er nok den bedste anbefaling til at gøre en forskel med charme og understatement, når alt andet er kaos omkring én. AXE ved, hvordan en bodyshampoo inspirerer mænd .
   Denne showergel til mænd er med sin friske duft skabt til en verden, hvor en knivspids ro gør den fine forskel. Ideel til daglig anvendelse og en afslappet bodyshampoo, AXE bodyshampoo og shampoo Black med en forbedret formel til 12 timers langvarig friskhed tilbyder en behagelig bruseoplevelse med en fremragende duft fuld af sensuelle accenter, udviklet af verdens førende dufteksperter . Den klare komposition kombinerer diskrete, aromatiske og maskulint krydrede nuancer. Hovednoten på den diskrete træagtige duft er en blanding af frisk vandmelon, varme bergamotnuancer, krydret mandarin og frosne pærer. Den intense hjertenote efterfølges af krydret-sød kardemomme, harmonisk afrundet af kraftfulde cedertræ nuancer og patchouli. Sammen danner de en duft, der virker magisk på alle sanser. Men ikke kun det: AXE bodyshampoo indeholder Skin Active Technology: Disse er plantebaserede præbiotika, der fremmer gode hudbakterier og reducerer lugtfremkaldende hudbakterier. Resultatet: mindre kropslugt, mere AXE duft. Den indeholder også 5 gange flere fugtighedscreme - for den bedste AXE pleje. gele er desuden pH-hudneutral og dermatologisk testet.

   AXE bodyshampoo med 12h Long-Lasting Duft - for en forbedret duftoplevelse i bruseren og en langvarig følelse af duft og friskhedsfølelse på huden. AXE står for bæredygtighed - ingredienser i showergelen er 87% af naturlig oprindelse, og flasken er lavet af 100% genbrugsplast (undtagen låget).

   • til krop, ansigt og hår
   • for en forbedret duftoplevelse i bruseren og en langvarig duft og friskhedsfølelse på huden efter bruseren
   • kombinerer subtile aromatiske og maskulint-krydrede nuancer
   • med Skin Active Technology
   • pH-neutral og dermatologisk testet
   • indeholder 5x flere fugtighedscreme
   • styrker sanserne og giver intensiv pleje

   Kontaktoplysninger

   Unilever Dept.ER
   Wirral CH63 3JW UK
   www.axe.com

   Anvendelse og brug

   Fugt tør hud i bruseren og fordel kropsvasken i dine hænder. Skum kroppen ind. Skyl grundigt af. Føl dig ren. Duft godt.

   Indholdsstoffer

   Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Glycerin, Disodium EDTA, PPG-6, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

   AXE
   3in1 bodyshampoo og shampoo Black
   26 .95 kr.
   250 ml (1 L = 107,80 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.