Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Rouge

   106 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter

   Et stort udvalg af blush og rouge 

   Rouge, blush og kindrødt – kært barn har mange navne og kommer i mange varianter. Fælles for dem alle er, at det kan gøre underværker for din glød. En blush eller rouge giver nemlig en smuk farve og friskhed til dine kinder samtidig med, at den definerer dit ansigts kontur. Hos ROSSMANN finder du både blush som pudder, creme og stift i et væld af brune, pink og orange farvetoner. Vi har derfor blush til enhver smag og helt sikkert også én, som passer til dig. Udforsk vores side, og fuldend dit makeuplook med en smuk blush eller rouge.

   Hvilken farve blush skal jeg vælge? 

   De fleste kender nok en pink blush – men faktisk findes blush i et væld af farver. Hvilken der er den bedste blush, kommer an på så meget. Dels er der nogle farvetoner, der klæder nogle hudfarver bedre end andre, og samtidig er det også lidt af en smagssag. Lyserøde og ferskenfarvede nuancer klæder ofte en lys hudtone, mens de pink, orange og røde nuancer samt brunlige og bronzefarvede toner klæder mørke og varme hudtoner. Ønsker du mere end én blushfarve, findes der også mange paletter med et væld af smukke farvetoner. Uanset hvilken farvetone du vælger, skal du ikke blive skræmt af den stærke, pigmenterede farve. For du kan sagtens nedjustere farven alt afhængig af, hvor kraftige strøg du påfører dine kinder.

   Fuldend din makeup med blush 

   Når du skal fuldende dit makeuplook med en smuk rouge eller blush, er der forskellige måder du kan påføre det på, alt afhængig af din ansigtsform. Har du eksempelvis et firkantet eller langt ansigt, kan det være en god idé at lægge blush på æblekinden, da det giver bløde, runde og feminine træk, og bryder med den lange ansigtsform. Har du derimod et rundt, hjerteformet eller ovalt ansigt, kan det være en god idé at lægge blush langs kindbenene, da det vil skabe en smuk balance mellem kæbelinje, kindben og pande.

   Når du skal lægge din blush eller rouge, kan det være en god idé at bruge en pensel, der er lavet til formålet. En pensel til rouge eller blush er nemlig en smule mindre end en almindelig pudderbørste og er ofte også en smule skrå, så du lettere kan lægge blush langs kindbenene. Ønsker du derimod at fremhæve dine æblekinder, er en rund rougepensel at foretrække. Prøv dig frem og se hvilket makeuplook der passer bedst til dig.

   Køb rouge hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af makeup i smukke nuancer, og vi har helt sikkert også noget, som passer til dig eller en, du holder af. Når du handler på vores hjemmeside, kan du nemt følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.