Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Highlighter

   63 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 25%
   26.97 kr.
   35,95 kr.
   Spar 25%
   RIVAL loves me
   3 Steps Palette
   10 g (1 kg = 2.172,00 kr.)
   21.72 kr.
   28,95 kr.
   37.95 kr.
   • 1(current)
   • 2
   • 3

   Få en flot finish til din makeup med highlighter

   Hvis du elsker at lægge en flot og gennemarbejdet makeup, så er det svært at komme udenom en god highlighter. En highlighter bruges, som ordet beskriver, til at fremhæve dele af dit ansigt, hvor lyset naturligt ville falde. Er du ny i makeuppens verden, men nysgerrig på highlighterens skinnende egenskaber, så er det heldigvis let at lære. Du kan applicere highlighter makeup flere steder - blandt andet på kindben, under øjenbrynene, på amorbuen og på dine kraveben. Det kan være en god idé at starte med et let lag og langsomt bygge mere shine på efter behov, så highlighteren får et naturligt udtryk. Uanset hvad du foretrækker, vil din hud få et lækkert shine, og du kan sagtens bruge forskellige typer af highlighter på forskellige dele af ansigtet.

   Vælg den bedste highlighter til dig

   Hvilken highlighter, der er den bedste til dig, kan afhænge af både din teint i huden og dine personlige præferencer. Hvis du har lysere hud, vil kolde farve og lyse toner ofte gå godt i spænd, og hvis du har mørkere hud, vil de mere gyldne og pigmenterede farver som regel være et godt match. Dog er dette blot generelle ledetråde, for der ingen fastlagte regler – og måske du vil synes om flere forskellige slags highlighter makeup alt efter hvilket look, du går efter den dag. Highlighter findes i både flydende form, som fast pudderform og som stift. Husk altid at blende highlighteren med resten af din makeup, hvis du bruger highlighter i en mere flydende form. Til de mere faste former kan det være en god idé at variere mellem fastere og blødere highlighterpensler alt efter hvor kraftig en farve, der ønskes.

   Køb flot highlighter makeup hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN har vi samlet et udvalg af flotte highlighter paletter, som du kan gå på opdagelse i. Hvis du elsker highlighter makeup, så vil du måske også synes om vores samling af smukke paletter til contouring. Det skal være nemt og enkelt, når du handler online hos os, og du kan altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.