Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Foundation

   460 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   79.95 kr.
   79.95 kr.
   30 40 70 6
   essence
   SKIN tint 70
   30 ml (1 L = 1.265,00 kr.)
   37.95 kr.

   Et stort udvalg af de bedste foundations 

   Foundation, mineralpudder, BB-creme og bruncreme – kært barn har mange navne, for foundation kommer i et utal af varianter. Den bedste foundation, som passer til dig, kan derfor afhænge af mange faktorer. Det kan afhænge af din hudtype, konsistens samt den effekt og dækning, du ønsker. Derfor finder du hos ROSSMANN et stort udvalg af forskellige typer af foundation, hvorfor vi er sikre på, at der helt sikkert også er en variant, der passer til dig. Vi har foundation fra kendte mærker som L’Oréal Paris, Maybelline, Max Factor, vores eget mærke Alterra Naturkosmetik og mange flere. Gå derfor på opdagelse her på siden, og find den foundation, som passer til dig og dit ønskede makeuplook.

   Hvad er en god foundation? 

   Foundation er basen for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Derfor er der også mange, der har foundation som fast inventar i makeuptasken, da den kan give huden en finere og ensartet udseende ved at udjævne farveforskelle, som rødme og pigmenter. En god foundation passer til din hudtype og din hudfarve – og nogle har også forskellige nuancer at vælge imellem, som årstiderne skifter. Når foråret og sommeren nærmer sig, vil de fleste nemlig opleve at få lidt mere glød i ansigtet, hvorfor en foundation i en lidt mørkere tone vil være at foretrække. Mange foundations findes også med solfaktor, som også er en rigtig god idé i de solrige måneder, for at passe godt på din hud.

   Vælg den rigtige foundation

   At finde den helt rigtige foundation kan være lettere sagt end gjort, da der er forskellige faktorer, der spiller ind. Som det første bør du kende til din hudtype, da der findes forskellige foundations, der imødekommer forskellige behov. Har du for eksempel fedtet hud, bør du vælge en foundation, der gør din hud mere mat. Har du derimod tendens til tør hud, er det en god idé at vælge en foundation, der er ekstra fugtgivende. Når du skal vælge den rette nuance, er det desuden en god idé at påføre en stribe af produktet fra midten af din kæbe og nedad mod din hals for at finde ud af, om nuancen passer til dig. Går farven i et med din hud, er det et match, og du har fundet en foundation, som passer til din hudfarve.

   Sådan lægger du en smuk foundation 

   En smuk foundation kræver en god base. Det er derfor, en god idé at påføre en dagcreme eller primer på din hud, inden du lægger din foundation. På den måde vil en foundation nemlig meget nemmere kunne blende naturligt med din hud og sørge for, at den ser flot og frisk ud resten af dagen. Om end du bruger dine fingre, en svamp eller makeupbørste, er det vigtigt, at redskaberne er rene, inden du påfører din foundation. Vask derfor dine hænder eller sørg for, at børster og svampe renses ofte, så der ikke ophober sig gamle makeuprester, snavs og bakterier i dem.

   Start herefter fra midten af ansigtet og påfør din foundation i små dots og blend dem ud til siderne. På denne måde kan du få blendet farven flot ud og dermed undgå en skarp kant langs kæbelinje og hårgrænsen. Bruger du en pensel, kan det være en god idé at stryge nedad, så du på denne måde undgår, at farven lægger sig i porerne. Har du små knopper eller urenheder, kan du med fordel dække disse med en concealer i samme nuance som din foundation.

   Køb foundation hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af makeup til forskellige hudtyper i forskellige prisklasser. Om end du leder efter en mat foundation, en flydende foundation eller en fast foundation, finder du den helt sikkert hos os. Når du handler på vores hjemmeside, kan du nemt følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.