Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Contouring

   30 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   56.95 kr.
   RIVAL loves me
   3 Steps Palette
   10 g (1 kg = 2.895,00 kr.)
   28.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Giv din makeup et ekstra fuldendt look med contour

   Hvis du er vild med makeup, så kender du sikkert allerede til contouring. Det må siges at være blevet mere og mere populært, og det er ikke så underligt. Med den rette contour får du nemlig muligheden for at skabe flotte skygger som en del af din makeup. På den måde kan du så at sige skabe former i dit ansigt som eksempelvis mere tydelige kindben. Nogle foretrækker at gøre stor brug af contouring-teknikken, mens andre nøjes med at kreere nogle få diskrete definitioner. Du kan også vælge at applicere lette skygger i din hverdagsmakeup og skrue op for brugen, når du lægger din makeup til en aften uden for at skabe mere markerede definitioner i dit ansigt.

   Sådan bærer du dig ad med contouring

   Når du skal gøre contouring til en del af din makeup-rutine, kan det være nyttigt at kende til et par få men meget brugbare basistips. Det er oplagt at starte ud med at lægge en base for din makeup med en god foundation, der passer til din hudfarve. Når du er klar til at applicere din contour, er tommelfingerreglen at lægge farven, hvor du gerne vil skabe definitionen. Vil du eksempelvis gerne fremhæve dine kindben, skal du påføre produktet lige under. Påfør gerne en smule ad gangen til en start, da det er lettere at tilføje mere farve end at fjerne det overskydende. Et andet tip, som er altafgørende når du arbejder med contour, er, at huske at blende din makeup. Således undgår du at have unaturlige og tydelige streger eller kanter i ansigtet.

   Køb contouring makeup online hos ROSSMANN 

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af produkter til contouring. Gå på opdagelse i det varierede sortiment, så du kan prøve dig frem og finde ud af hvilke produkter, du foretrækker. Hvis du er vild med at eksperimentere med contouring vil du helt sikkert også nyde at kaste dig over vores udvalg af highlighter. Du får sikkert også brug for at supplere din makeuptaske med et sæt af gode pensler, som kan gøre det lettere at få makeuppen til at sidde lige i skabet.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.