Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Concealer

   276 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter

   Et stort udvalg af concealere 

   Concealer – eller dækstift – kan redde ethvert makeuplook. Den er nemlig særligt egnet til at dække mørke rander under øjnene, rødme eller til at camouflere små urenheder. Den bedste concealer, som passer til dig, kan afhænge af forskellige faktorer, så som dækkeevne, konsistens og hudtype. Derfor finder du hos ROSSMANN et stort udvalg af forskellige typer af concealere, og vi er sikre på, at der helt sikkert også er en variant, der passer til dig. Du finder concealere fra mærker som L’Oréal Paris, Maybelline, Max Factor, vores eget mærke Alterra Naturkosmetik og mange flere. Gå derfor på opdagelse her på siden, og find en concealer, som passer til dig.

   Hvad er en concealer? 

   En concealer er et makeupprodukt, der kan bruges til at dække særlige problemer, der kan være i huden. En concealer kan derfor ses som en koncentreret foundation til bestemte områder, da den kan skjule ujævn hudtone, rødme og urenheder. Forskellen på en concealer og en foundation er, at concealer kun bruges lokalt på et bestemt område, hvorimod en foundation bruges i hele ansigtet. Det er forskelligt hvor høj en dækkeevne de forskellige concealere har, og derfor har du også mulighed for at vælge en, som passer til lige netop dit behov.

   Hvilken farve concealer skal jeg vælge? 

   Hvilken farve concealer du bør vælge, afhænger af, hvad du ønsker, den skal gøre for dig. En concealer i din hudtone vil fungere rigtig godt, hvis du ønsker at udligne eller dække områder. En lys concealer vil derimod fungere som en highlighter og fremhæve området, hvor den påføres. Derfor vil en lys concealer ikke være ideel, når du skal dække urenheder, men kan med fordel bruges til at fremhæve dine øjenomgivelser, for et frisk look. Det kan derfor være en god idé at investere i en concealer palette, da du her vil have flere forskellige nuancer at vælge imellem, som kan blendes og sammensættes på forskellige måder.

   En god concealer er derfor uundværlig i enhver makeuptaske – og skal du finde en concealer, der matcher din hudtone, kan du bruge samme fremgangsmåde, som når du skal finde den rette foundation. Påfør en stribe af produktet fra midten af din kæbe og nedad mod din hals. Går farven i et med din hud, er det et match, og du har fundet en concealer, som passer til din hudtone.

   Køb concealer hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af concealer, om end du er på udkig efter en fast concealer, en flydende concealer, en concealer-stift eller en concealer palette. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.