Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Bronzer

   80 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 25% Nyhed
   28.47 kr.
   37,95 kr.
   Spar 25%
   26.97 kr.
   35,95 kr.
   Spar 25% Nyhed
   28.47 kr.
   37,95 kr.
   Spar 25% Nyhed
   24.72 kr.
   32,95 kr.
   Spar 25% Nyhed
   24.72 kr.
   32,95 kr.
   Spar 25%
   21.72 kr.
   28,95 kr.
   Spar 25%
   21.72 kr.
   28,95 kr.
   Spar 25%
   28.47 kr.
   37,95 kr.
   103.95 kr.

   Få en sommerglød på to minutter med bronzer fra Rossmann

   En solkysset teint får ansigtet til at se sundt og mere strålende ud, og det bedste af det hele: du behøves slet ikke en tur sydpå eller i solarie for at opnå dette! Du kan nemlig anvende en bronzer til dette formål. En bronzer anvendes fra kindbenene til hagen og giver din hud et solbrændt skær. For at du kan føle dig som om du er blevet kysset af solen selv i regnvejr, kan du finde de bedste bronzere her på rossmann.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af billige bronzere til alle hudtyper og teints.

   Hvad er forskellen mellem en bronzer og produkter til contouring?

   Contouring handler om at definere ansigtet ved at tilføje kontur. Ved at lege med lys og skygge ser ansigtsstrukturen mere udtalt ud. For at gøre dette skal du påføre makeup-produkter som highlighter og mørkere pudder på udvalgte områder af ansigtet med contouringbørsten. Den bedste bronzer påføres ansigtet med en pudderpensel for at give teinten varme.

   Forskellige bronzere fra forskellige brands

   Bronzing er en fantastisk måde at give din teint et boost af friskhed og få den til at stråle. Fokus er på en sund og delikat solbrændt hud. Der findes en række forskellige af dette produkt, så du kan finde den bedste bronzer afhængigt af din hudtype og hudtone. Her på rossmann.dk finder du bronzere fra populære og gennemprøvede mærker som Catrice, Physicians Formula og Maybelline New York.

   Bronzer til mørk, medium og lys hud

   Den grundlæggende regel, når du skal vælge en bronzer, er, at produktet skal være op til to nuancer mørkere end din hudtone. Her er et par tips:

   • Bronzer til lys hudfarve: gule nuancer til en naturlig glød, og til meget lys hud fungerer bronzer med en delikat lyserød undertone.
   • Bronzer til medium hudfarve: Hvis huden har et let rødt skær, bronzer med orange pigmenter; hvis hudtonen har et let olivenfarvet skær, lyseguld bronzer.
   • Bronzer til mørkere hudfarve: Bronzer med glitterpartikler eller en delikat rødmeeffekt.

   Bronzing powder eller flydende bronzer: hvilket produkt til hvilken hudtype?

   Hudtonen er kun ét kriterium. Hudtypen og dermed skønhedsproduktets tekstur er også vigtig. Til fedtet hud er matte bronzere i form af et pulver ideelle. Tør hud tåler flydende bronzere til blanding, som også fugter huden. Uanset om det er pudder eller flydende, lys eller mørk: Find den rigtige bronzer til et strålende look her på rossmann.dk!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.