Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Mascara

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   93 .95 kr.
   93 .95 kr.
   RIVAL DE LOOP
   Volumizing Mascara Black
   13 ml (1 L = 2.919,23 kr.)
   37 .95 kr.
   93 .95 kr.

   Køb mascara online hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN har vi et stort udvalg af mascara. Vi har mange forskellige slags, om end du ønsker lange vipper, voluminøse vipper, vipper der kan holde til regnvejr eller noget helt andet. Vi har et stort sortiment af kendte makeup mærker heriblandt Maybelline, Makeup Revolution, L’Oréal, essence, wet n wild og Max Factor. Hos os finder du de bedste mascara til faste, lave priser, da vi synes, alle skal have mulighed for at eje en god mascara. Mangler du mere til din makeuprutine? Så har vi her hos ROSSMANN også et bredt udvalg af foundations, læbestifte, eyeliners og meget mere. Kort sagt, så har vi alt, du skal bruge for et komplet makeuplook.

   De forskellige mascaraer 

   I vores sortiment finder du både vandfast mascara, blå mascara, brun mascara, volume mascara, sort mascara, mascara med plejende ingredienser og mange flere. Vejen til at finde en yndlingsmascara kræver ofte, at man har prøvet lidt forskellige af for at finde lige netop dén, som passer bedst. En proces, der kræver tålmodighed, men som heldigvis er tiden værd i sidste ende.

   Udover forskellige typer af mascara findes der også et hav af forskellige slags mascarabørster. Du kan både få længdegivende gummibørster, som forhindrer dine vipper i at klumpe sammen, mascara med buede børster, der giver vipperne et naturligt bøj og volumebørster af nylon, som sørger for, at dine vipper får ekstra fylde. Udforsk vores store udvalg og find din nye yndlingsmascara på rossmann.dk.

   Primer 

   En mascaraprimer er et must have til enhver øjenmakeup. Ved at anvende en primer inden du lægger din mascara, kan du opnå mere fylde og længde samt et langt mere holdbart resultat. Du kan sågar opnå det populære ”false lash look” med hjælp fra en god primer. Hos os kan du både finde primers der står for sig selv eller som et 2-i-1 produkt, hvor både mascara og primer indgår.

   Vandfast mascara 

   Løber dine øjne tit i vand eller vil du gerne være godt klædt på til en regnfuld dag? Så er en vandfast mascara måske det rette for dig. I en vandfast mascara er der ikke tilsat vand, hvorfor den er sværere at fjerne end en almindelig mascara. Skal du fjerne en vandfast mascara, skal du bruge en oliebaseret makeupfjerner, hvor du gerne holder makeupfjerneren på vipperne i ca. 30 sekunder, så den vandfaste mascara lige så stille opløses. En vandfast mascara har mange fordele, bl.a. smitter den ikke af, den drysser sjældent og den løber ikke ned ad kinderne, hvis du bader eller tager dig en svømmetur. Den perfekte mascara til dig, der er aktiv eller eventyrlysten.

   Mascara i forskellige farver 

   En sort mascara er den mest populære mascarafarve, da den sorte farve fremhæver vipperne markant og giver ansigtet kant. Leder du efter et mere naturligt eller blødt look, kan en brun mascara være noget for dig. Er du blond, rødhåret eller har meget lys hud, kan det netop være en idé at benytte en brun mascara, da den vil give en blød kontrast til dit ansigt samt fremhæve grønne og blå øjne. En brun mascara er oftest mildere end en sort mascara og indeholder ikke nikkel, som sort mascara gør. En brun mascara er derfor også god til dig, der har sarte øjne. Ønsker du at prøve noget helt tredje? Så kan en blå mascara være lige noget for dig. Den blå farve klæder både blå, grå-grønne og brune øjne, og vil få dine øjne til at synes større. Prøv dig frem med vores store sortiment af mascara i forskellige farver og find din favorit.

   Sådan bruger du en mascara

   At påføre en mascara er ikke altid lige let. Til en start bør du overveje hvorvidt du ønsker et afdæmpet, naturligt look eller et mere festligt ét af slagsen. Ønsker du et intenst look, kan det nemlig være en god idé at lægge din mascara i to til tre lag, og ønsker du et naturligt look, kan du blot nøjes med et lag. Derudover bør du altid udskifte din mascara hvert halve år, da den ikke holder evigt og med tiden kan begynde at smuldre. Du kan med fordel købe en tør mascarabørste, som du kan rede dine vipper med før og efter du påfører din mascara. På denne måde undgår du nemlig, at dine vipper klumper sammen.

   Alt efter hvor stor en effekt du ønsker af din mascara, kan du i nogle tilfælde benytte to forskellige mascaraer til at skabe det ønskede look. Du kan eksempelvis både påføre en mascara, der giver længde og herefter en mascara, der giver fylde til dine vipper for at få det bedste fra begge verdener. Når du skal påføre din mascara, er det en god ide at påføre den i zig zag bevægelser, da du på denne måde kan ramme vipperne fra forskellige vinkler. Undlad at pumpe din mascarabørste ned og op i beholderen mere end højst nødvendigt, da den kan blive tør af det lufttryk, du skaber ved at pumpe. Synes du stadig, det er svært at komme til dine vipper med mascarabørsten, kan du med fordel kigge nedad, når du påfører din mascara på de øverste vipper.

   Find din nye yndlingsmascara på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle produkter i vores sortiment. Vi tilbyder mascara fra masser af kendte brands så som L'Oréal, essence, Max Factor og Maybelline. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med den eller de mascaraer, der opfylder dine ønsker og behov. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores spændende udvalg af mascara og anden øjenmakeup – måske du bliver inspireret til at prøve et nyt makeuplook.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.