Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Kunstige vipper

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   56 .95 kr.
   140 .95 kr.
   140 .95 kr.
   KISS
   Falscara Remover
   50 ml (1 L = 1.699,00 kr.)
   84 .95 kr.
   168 .95 kr.
   103 .95 kr.
   KISS
   LuXtension Multipack 02
   8 stk. (1 stk. = 22,87 kr.)
   182 .95 kr.
   168 .95 kr.
   168 .95 kr.
   74 .95 kr.
   KISS
   MLB bolder - Slim Thicc
   2 stk. (1 stk. = 37,48 kr.)
   74 .95 kr.
   178 .95 kr.

   Få dramatiseret din makeup med kunstige øjenvipper 

   Hvis du holder af at lægge en flot og gennemført makeup, så er kunstige øjenvipper måske lige noget for dig. Markante vipper er nemlig en oplagt måde, hvorpå du kan indramme dine øjne for at sætte mere fokus på dem. Med andre ord er det altså en nem og hurtig måde for dig, der ønsker de helt perfekte vipper. Hvad end du er vant til at bruge kunstige vipper, eller om du er nybegynder, så finder du helt sikkert nogle vipper her, der kan passe til dig. Hvor nogle vipper er dramatiske og fyldige, er andre mere lette og enkle i stilen. For nogle er kunstige vipper en del af den daglige makeup-rutine, og for andre er det noget, der bruges ved særligt festlige anledninger. Uanset kan du i mange tilfælde faktisk genbruge dine kunstige vipper og dermed få glæde af dem flere gange.

   Skab blikfang med dine øjne 

   Kunstige vipper findes både opdelt i mindre buketter eller som et fuldt sæt vipper. Hvis du ikke har så meget erfaring med at sætte kunstige vipper på, kan det være en fordel at gå efter de vipper, der er samlet i én. Inden du sætter vipperne på, skal du måle om størrelsen passer til dit øje. Er vipperne for brede, skal du klippe dem til. Husk altid at klippe fra den side, der ikke skal være ved øjenkrogen. Du påfører vipperne ved at bruge en særlig vippelim, og ofte følger der en lim til vipperne med i pakken. Er dette ikke tilfældet, kan limen til vipperne også købes separat. Limen skal påføres langs kanten af de kunstige vipper, og du behøver kun at tilføje et tyndt lag. Et godt råd er at bruge en pincet til at sætte vippen på, da den skal helt tæt på din egen vippekant. Til sidst lader du vipperne sidde et øjeblik for at tørre og således opnå en bedre holdbarhed.

   Køb dine kunstige vipper online hos Rossmann 

   Vi tilbyder en bred vifte af brands til kunstige vipper og vippeforlængelser som fx GirlGotLashes og NICLAY. Til de dage, hvor du ikke bruger kunstige vipper, har du måske brug for en god mascara som en del af din makeup. Faktisk har vi et stort online skønhedsunivers med alverdens former for makeup fra en lang række velkendte og anerkendte mærker. Når din kurv er fyldt, har vi sørget for, at det er sikkert og enkelt for dig at bestille varerne hjem. Du vælger selv, om du vil have din pakke leveret direkte til din adresse eller til en GLS-pakkeshop nær dig. Er du på udkig efter lidt mere inspiration i din hverdag, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som er spækket med gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.