Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Eyeliner

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 20%
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   21 .56 kr.
   26,95 kr.
   Spar 20%
   12 .76 kr.
   15,95 kr.
   Spar 20%
   12 .76 kr.
   15,95 kr.
   Spar 20%
   12 .76 kr.
   15,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   67 .96 kr.
   84,95 kr.
   Spar 20%
   12 .76 kr.
   15,95 kr.

   Et stort udvalg af eyeliner

   Eyeliners kommer i mange afskygninger og uanset om du er til en flydende eyeliner eller en kohl eyeliner blyant, så har vi helt sikkert lige den eyeliner, du står og mangler til at fuldende dit makeup look. Om end du er til sort, nude, brun, eller mere vovede farver som blå og grøn, så er der nok at vælge i mellem. Derudover har vi eyeliners fra kendte mærker som bl.a. L’Oreal, Maybelline, Max Factor og essence til lave, faste priser, da vi synes alle, skal have mulighed for at fremhæve sine øjne på bedste vis.

   Blyanten 

   De første, der har prøvet sig ad med en eyeliner, er højst sandsynligt startet med en kohl eyeliner, da denne er lidt lettere at kontrollere, når man er nybegynder. Med en blyant kan du både tegne langs øvre vippekant samt den nedre, våde kant. Ønsker du at åbne øjet mere op, er et godt trick at bruge en eyeliner blyant i hvid, lys eller en nude nuance, da øjet vil synes større og mere åbent. Du kan også peppe dit makeup look op med en blyant i en grøn eller blå farve, eller måske en eyeliner med glimmer i? Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

   Den flydende eyeliner 

   Flydende eyeliner – eller liquid eyeliner – findes i mange forskellige variationer. Der findes eyeliners som ligner en tusch, som er den flydende eyeliner, der er mest begyndervenlig og derfor god til dig der er nybegynder. Denne flydende eyelinertype er lidt nemmere end andre flydende liners, og du vil derfor have mere kontrol over dine streger og linjer. Den kan både bruges på den øverste vippekant og under nederste vippekant. Den flydende eyeliner findes også i en lille beholder, hvor toppen er en pensel. Dette system fungerer lidt ligesom med en neglelak, hvor penslen dyppes ned i beholderen med farve, og du derefter kan 'male' eyelineren på langs din vippekant. Derudover findes den flydende eyeliner også i en lille krukke, enten som pulver eller gel, der skal lægges med en skråpensel. Denne type er særlig god, hvis du ønsker et smokey-eye look eller en kraftig liner langs den våde kant. Desuden fås eyeliners ligesom mascara i vandfaste versioner, så du er helgarderet mod alt slags vind og vejr.

   Sådan laver du et winged eyeliner-look 

   Stræben efter det perfekte wing eller cat-eye look er ikke altid lige let. Du har måske prøvet at lave et flot wing på det ene øje… men så er det bare som om at det andet øje ikke helt vil følge trop. Øvelse gør mester! Og et godt tip kan være at øve dig hver aften, inden du alligevel fjerner din makeup. Så vil du lige så langsomt blive mere og mere rutineret dag for dag.

   1. Læg eyeliner-applikatoren fladt mod det ydre hjørne af dit øje. Få eyelineren til at flugte med nedre kant af øjet, som peger i retning af brynets afslutning. Dette er en god hjælp, så du ved hvor din eyeliner-streg skal ligge. 
   2. Tegn en diagonal linje fra det ydre hjørne mod dit øje.
   3. Tegn langs den øvre vippekant fra det indvendige hjørne.
   4. Udfyld det tomme område med din eyeliner.
   5. Dyp skråpensel i lidt concealer eller lys øjenskygge for at gøre din eyeliner linje mere skarp.

   Brug tape sammen med eyeliner

   Er du stadig ikke blevet helt gode venner med din eyeliner, så er der heldigvis hjælp at hente! Du kan nemlig bruge tape, som en rettesnor, for din eyeliner. Det gør du ved at klistre et stykke tape på huden helt tæt under øjet. Sørg for at tapen flugter med nedre kant af øjet og peger i retning af enden af øjenbrynet. På denne måde holder du din eyeliner inde for det område, du ønsker, og det er noget nemmere at få eyelineren til at ligne hinanden på begge øjne.

   Køb eyeliners online hos ROSSMANN 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et stort overblik over alle produktkategorier og tilhørende produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med eyeliners. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores store udvalg af øjenmakeup, og find inspiration til dit næste makeup look. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil sørge for at dele gode tilbud og, ikke mindst en masse inspiration til din hverdag.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.