Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Øjenbrynsfarve og vippefarve

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   84 .95 kr.
   84 .95 kr.
   84 .95 kr.
   84 .95 kr.

   Få flotte og definerede bryn med øjenbrynsfarve

   Ønsker du dig et par flotte og definerede øjenbryn uden for meget besvær? Så kunne øjenbrynsfarve være en del af løsningen for dig. Faktisk behøver du hverken at gå til frisør eller på skønhedssalon, for med et smart øjenbrynsfarvesæt kan du nemt farve dine bryn derhjemme og få en naturlig øjenbrynsfarve. Husk blot at følge de anvisninger, der følger med produktet. Det smarte ved øjenbrynsfarve er, at det holder i flere uger og helt op til én måned. På den måde holder du dine bryn friske, uden at du behøver at holde dem ved lige hver dag. Hvis du ønsker et mere defineret look, kan du vælge at supplere øjenbrynsfarven ved at tegne dine bryn op med enten øjenbrynspudder eller en øjenbrynsblyant samt at sætte dem med en øjenbrynsgele, så du har styr på formen på dine bryn dagen ud.


   Få betagende øjenvipper med vippefarve

   Vippefarve er praktisk til dig, der har lysere øjenvipper og ønsker mere farve. Vippefarve er smart til dig, der ikke bruger mascara hver dag, men som stadig ønsker mere indrammede og markerede øjne. Du kan farve vipperne selv med et vippefarvesæt, når blot du følger pakkens medfølgende instrukser. Med farvede vipper opnår du et naturligt look, der holder i ugevis, og du kan naturligvis også vælge at sætte yderligere fokus på dine øjne ved at supplere med en mascara. Ønsker du ikke blot at farve dine vipper men også at styrke og forlænge dem, kan du med fordel anskaffe dig en god vippeserum.


   Køb øjenbrynsfarve og vippefarve hos Rossmann

   Hos Rossmann kan du gå på opdagelse i vores varierede sortiment af vippefarve og øjenbrynsfarve. Find den farve, der passer til dig, og giv dine vipper og bryn nyt liv. Den bedste øjenbrynsfarve er den, der passer til dig, og det kan være nødvendigt at prøve sig lidt frem. Når du vælger en vippefarve, kan du sagtens vælge en helt mørk farve, selvom du har lyse vipper, da dette blot vil forstærke indramningen af dine øjne. Det skal være nemt og enkelt, når du handler online hos os, og du kan altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.