Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Gel-neglelak

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   essie
   gel couture top coat
   13,5 ml (1 L = 9.033,33 kr.)
   121 .95 kr.

   Et stort udvalg af gele-neglelak 

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af neglelak med gelélignende finish fra mange forskellige brands, som ikke behøver UV-lys, og som blot kan fjernes igen med almindelig neglelakfjerner. Du finder gele-neglelak i et væld af smukke farver, både simple og naturlige pastelfarver og stærke og klassiske nuancer. Ligeledes har vi også transparente top coats, som oven på gele-neglelakken giver et flot, glansfuldt og ikke mindst holdbart resultat. Udforsk vores univers, og forkæl dig selv eller en, du holder af, med en smuk manicure.

   Smukke negle med gele-neglelak 

   En god og holdbar neglelak i en flot farve er uundværlig og kan bruges til både hverdag og festlige anledninger. Om end du leder efter en frisk farve med masser af attitude eller en diskret og naturlig nuance, så har du her på siden mulighed for at vælge imellem et væld af smukke farver og finde den nuance, som passer til dig. For uanset hvilken farve der falder i din smag, så er der ingen tvivl om, at en smuk gele-neglelak kan tilføre en masse personlighed til dit look.

   Hvad er gele-neglelak? 

   Gele-neglelak - eller gel-neglelak, som det også kaldes – er en neglelak, der uden brug af UV-lys giver en smuk, gelélignende finish og har en holdbarhed på op til 14 dage. Oven på en gele neglelak kan det være en fordel at lægge en gele top coat, som forsegler neglelakken og giver en smuk gelglans. Når du ønsker at fjerne din neglelak, kan du blot bruge almindelig neglelakfjerner, hvorfor en gele neglelak også er mere skånsom mod neglene sammenlignet med shellac og gellak, som hærder under et UV-lys.


   Sådan lægger du en smuk gele-neglelak     

   Inden du lægger din neglelak, er det en god idé at sørge for, at dine negle er rene, filet og neglebåndene skubbet ned. Herefter lægger du 1-2 tynde, ensartede lag af din gele-neglelak, hvor du undgår at ramme din hud og neglebånd. Når lakken er tør, kan du afslutte med et lag af en hærdende top coat. Ønsker du en ekstra lang holdbarhed, kan du genopfriske din lak med et lag top coat hver anden dag.

   Køb gel-neglelak hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af neglelak, der giver en smuk gelglans, og vi har helt sikkert også en neglelak, som falder i din smag. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop i nærheden af dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores mange gele neglelakker.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid blandt de første til at høre om vores tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.