Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Highlighter, paletter

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Catrice
   Sun Glow Eye & Cheek Palette
   10 g (1 kg = 8.495,00 kr.)
   84 .95 kr.
   51 .95 kr.
   RIVAL loves me
   3 Steps Palette
   10 g (1 kg = 2.895,00 kr.)
   28 .95 kr.
   RIVAL loves me
   Creme Blush Palette
   10 g (1 kg = 3.795,00 kr.)
   37 .95 kr.
   HYPOAllergenic
   Highlight&Bronze Kit
   20 g (1 kg = 5.197,50 kr.)
   103 .95 kr.
   HYPOAllergenic
   Highlight&Blush Kit
   20 g (1 kg = 5.197,50 kr.)
   103 .95 kr.
   Ikke på lager

   Skab et smukt makeup-look med highlighter paletter 

   Med en highlighter kan du fremhæve områder i dit ansigt, såsom kindben, øjenbryn, næseryg og amorbuen. Med en highlighter palette er du sikret highlighters i flere forskellige nuancer alt afhængig af, hvilke områder i dit ansigt du ønsker at fremhæve. Til kindben kan den gyldne highlighter være at foretrække, hvorimod mange vælger at anvende den lyse highlighter ved øjenbrynene. Men ligesom med alt anden makeup, så er det kun fantasien, der sætter grænser, og det er derfor helt op til dig, hvordan du ønsker at anvende din highlighter palette.

   Highlighter paletter i forskellige nuancer

   Hvilken highlighter palette der er den bedste, kommer an på mange ting. For det første afhænger det af dit ønskede look, og derudover kan din teint i huden også have noget at sige. Har du en lys hudtone, vil kolde og lyse highlighters passe godt. Har du en mørkere hudtone, vil pigmenterede og gyldne highlighters derimod være et godt match. I vores highlighter paletter vil du dog ofte finde highlighter i både lyse, gyldne og sågar også i rosa nuancer, hvorfor du derfor har rig mulighed for at afprøve forskellige makeup-looks. Til at påføre din highlighter anbefaler vi, at du bruger en highlighterpensel til formålet, da du på denne måde lettere kan styre, hvor og hvordan du lægger din highlighter.

   Forkæl dig selv med en smuk highlighter palette fra ROSSMANN

   Hos Rossmann finder du et stort udvalg af smukke highlighter paletter, så du rigtig kan udfolde din kreativitet. For elsker du at lægge makeup så er en af vores highlighter paletter et must-have. Du kan med fordel også gå på opdagelse i vores mange contouring paletter og øjenskygge paletter, som du også kan skabe mange smukke looks med. Når du handler hos os, skal det være nemt og enkelt, hvorfor du også altid kan følge din forsendelse og få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig. Ønsker du mere inspiration til din hverdag og ikke mindst dine makeup-looks, så er du altid velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du nemlig være blandt de første til at modtage gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.