Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Læbestift

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side

   Fremhæv dine læber med læbestift

   Hvis du gerne vil sætte lidt mere fokus på dine læber, er en god læbestift et godt sted at starte. Læbestifter findes i mange forskellige farver, og hvilken farve, du vælger, er med til at definere dit look. Som et par eksempler er den røde læbestift ofte associeret med et klassisk look, og de lyse og jordfarvede læbestifter kan være med til at give et mere afdæmpet og naturligt look. Hvis du holder af farver i din personlige stil, kan du også gå efter de stærkere og mere eksperimenterende læbestift-farver som blandt andet fuchsia eller orange. En efterhånden bredt kendt tommelfingerregel er, at hvis du har en hud med kolde undertoner, vil blandt andet rødlige farver klæde dig godt. Hvis du omvendt har en hudtone, der har varme undertoner, vil blandt andet jordfarver klæde dig godt. Men med det sagt er det kun fantasien, der sætter grænser, hvad angår din makeup.

   Fuldend dit look med et flot finish til dine læber

   Hvilken makeup, du foretrækker, er en personlig præference, som både kan ændre sig med tiden eller alt efter anledning. Den rette læbestift kan være lige det, der mangler, for at du kan fuldende din makeup og tilføje et ekstra flot finish til dit look. Inden du påfører læbestiften, er et godt skønhedstip at pleje dine læber med en læbepleje til at fugte læberne. Læbestiften fordeler sig nemlig i udgangspunktet pænere på velplejede læber. Hvor nogle holder af at bruge læbestift til hverdag, bruger andre det mest til festlige anledninger. Måske har du allerede en foretrukken læbestift, eller måske er du på jagt efter at prøve noget helt andet, end du plejer. Uanset finder du her læbestifter fra flere velkendte mærker såsom L’Oreal Paris, Max Factor, Maybelline New York og flere andre.

   Køb læbestifter online hos Rossmann

   Hos Rossmann finder du et kæmpe sortiment af læbestifter i forskellige farver, nuancer og stilarter. Faktisk kan du finde et bredt udvalg af skønhedsprodukter til dine læber, hvad end du er på udkig efter læbestift, lipgloss eller lipliner. Når du har samlet dine produkter i kurven, er det både sikkert og enkelt at bestille varerne hjem, hvilket både gælder levering til egen adresse eller til en GLS-pakkeshop i nærheden. Går du og savner lidt inspiration i din hverdag, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde alt fra gode tilbud til tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.