Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Beauty tools og tilbehør

   Øjenvippebukkere

   14 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 25%
   5.97 kr.
   7,95 kr.
   Spar 25%
   21.72 kr.
   28,95 kr.
   40.95 kr.

   Buk dine vipper med en øjenvippebukker

   En øjenvippebukker er for mange en fast del af makeuppungens indhold, når det kommer til udvalget af beauty tools. Øjenvippebukkere kommer i forskellige udgaver, så det er op til dig at finde den størrelse, greb og model, der passer bedst til netop dit brug. Formålet med en øjenvippebukker er, som navnet indikerer, at give øjenvipperne et buk, så de får en mere buet form. Hvis du ikke endnu har en øjenvippebukker, er det heldigvis let at lære at bruge dette skønheds-redskab. Du skal starte med at åbne øjet helt op og herefter placere den bløde del af øjenvippebukkeren tæt til de øverste vippers rod. Til slut klemmer du nænsomt om vipperne et par sekunder. Husk altid at være forsigtig omkring dit øje samt ikke at klemme for hårdt til eller klemme for længe ad gangen.

   Få nemt og hurtigt et flot buet finish til dine vipper

   Ved at bukke dine øjenvipper skaber du et look, som giver indtrykket af at have mere åbne og vågne øjne. Når du har brugt øjenvippebukkeren, kan du vælge at supplere med en god mascara for at sætte yderligere fokus på dine øjne. På den måde kan du skabe en mere intensiveret stil i din øjenmakeup. For at undgå at beskadige og knække dine vipper, er det en vigtig tommelfingerregel at bukke vipperne, inden du påfører mascaraen. Hvis du går efter et mere neutralt look, kan du også vælge at undlade mascara. Når du har brugt din øjenvippebukker, er det en god idé at rengøre den nænsomt.

   Køb din næste øjenvippebukker online hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi samlet et udvalg af forskellige slags øjenvippebukkere og udskiftningsgummi til øjenvippebukker, samt ekstratilbehør til dine øjenvipper i form af blandt andet lash separators, mascarabørster og mere til. Når du har samlet en kurv med de varer, du har brug for, kan du både nemt og sikkert bestille varerne hjem. Undervejs har du altid mulighed for at følge din forsendelse fra start til slut. Du bestemmer selv, om du vil have din pakke leveret til din hjemmeadresse eller til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig. Savner du mere inspiration i din hverdag, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.