Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Svenja Walberg
   Browcocaine øjenbrynsserum
   Svenja Walberg Browcocaine øjenbrynsserum
   Svenja Walberg Browcocaine øjenbrynsserum
   Svenja Walberg Browcocaine øjenbrynsserum

   Svenja Walberg
   Browcocaine øjenbrynsserum


   3,5 ml
   281.95 kr.
   Levering mellem tirsdag den 23.07.24 og onsdag den 24.07.24

   Bestillingsnr. 078292

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Indtil nu var vi nødt til at grave dybt ned i tryllehatten for at løse dette skønhedsproblem og skabe de perfekte bryn ved at rette med specialstifter.

   Beauty Trendscout Svenja Walberg har nu taget hånd om dette problem sammen med dit team af eksperter. Ved at overføre sin ekspertise inden for pleje af vipper til øjenbryn lykkedes det hende at udvikle det revolutionerende BROWCOCAINE-serum. BROWCOCAINE er et særligt serum til øjenbrynsområdet. Det gør brynene mere fulde og tættere på lang sigt ved at understøtte naturlig hårvækst. Det giver også kvinder med små hårede øjenbryn mulighed for at få et perfekt, men naturligt brow-look.

   BROWCOCAINE er mit hemmelige tip til tætte og fyldigere øjenbryn som et virkeligt smukt højdepunkt i dit ansigt. Prøv det, og prøv min metode til en naturlig brow-styling a la Hollywood! Dine øjenbryn vil elske det. Hello sexy brows!

   Fulde og smukt formede øjenbryn er det ultimative skønhedshøjdepunkt til dit look. De danner rammen for et attraktivt udseende og giver din karisma noget helt særligt. Men ikke alle er naturligt velsignet med fulde og tætte øjenbryn. Overdreven plukning kan gøre brynene tyndere, og ofte dannes der endda bare pletter som følge heraf.

   • til at understøtte og aktivere naturlig øjenbrynvækst
   • for en synlig tæthedseffekt
   • for at beskytte og styrke de allerede eksisterende hår
   • korrektion af skaldede pletter og for tynde hår
   • perfekte øjenbryn uden korrektionsstift eller farve

   Kontaktoplysninger

   Walberg GmbH
   Hiddinghauser Str. 23, 58456 Witten
   www.svenjawalberg.com

   Anvendelse og brug

   En gang om dagen eller om aftenen, efter rengøring med applikatorbørsten, påføres det på det ønskede område på et sted eller som en tynd linje. Brug kun små mængder. Det er nok at dyppe penslen en gang til brug på begge øjenbryn! Større mængder fører ikke til bedre resultater. Brug produktet i mindst 6 til 12 uger for synlige resultater.

   Indholdsstoffer

   AQUA (WATER), GLYCERIN, LACTOBACILLUS FERMENT, PROPANEDIOL, PANTHENOL, BIOTINYL TRIPEPTIDE-1, ARGININE, DECHLORO DIHYDROXY DIFLUORO ETHYLCLOPROSTENOLAMIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM CHLORIDE, PHOSPHORIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, ALCOHOL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Undgå øjenkontakt! Ved øjenkontakt skal du straks skylle øjnene med vand. Hvis der opstår irritation, skal anvendelseshyppigheden reduceres. I tilfælde af langvarig eller alvorlig irritation skal brugen af produktet indstilles. Må ikke bruges under graviditet eller amning. Produktet skal opbevares uden for børns rækkevidde.

   Svenja Walberg
   Browcocaine øjenbrynsserum
   281.95 kr.
   3,5 ml
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.