Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
  1. ROSSMANN
  2. Makeup
  3. Svenja Walberg Browcocaine øjenbrynsserum
Svenja Walberg Browcocaine øjenbrynsserum
Svenja Walberg Browcocaine øjenbrynsserum
Svenja Walberg Browcocaine øjenbrynsserum
Bestillingsnr.
078292
Svenja Walberg
Browcocaine øjenbrynsserum
281 .95 kr.
3,5 ml

Produktbeskrivelse og -detaljer

Indtil nu var vi nødt til at grave dybt ned i tryllehatten for at løse dette skønhedsproblem og skabe de perfekte bryn ved at rette med specialstifter.

Beauty Trendscout Svenja Walberg har nu taget hånd om dette problem sammen med dit team af eksperter. Ved at overføre sin ekspertise inden for pleje af vipper til øjenbryn lykkedes det hende at udvikle det revolutionerende BROWCOCAINE-serum. BROWCOCAINE er et særligt serum til øjenbrynsområdet. Det gør brynene mere fulde og tættere på lang sigt ved at understøtte naturlig hårvækst. Det giver også kvinder med små hårede øjenbryn mulighed for at få et perfekt, men naturligt brow-look.

BROWCOCAINE er mit hemmelige tip til tætte og fyldigere øjenbryn som et virkeligt smukt højdepunkt i dit ansigt. Prøv det, og prøv min metode til en naturlig brow-styling a la Hollywood! Dine øjenbryn vil elske det. Hello sexy brows!

Fulde og smukt formede øjenbryn er det ultimative skønhedshøjdepunkt til dit look. De danner rammen for et attraktivt udseende og giver din karisma noget helt særligt. Men ikke alle er naturligt velsignet med fulde og tætte øjenbryn. Overdreven plukning kan gøre brynene tyndere, og ofte dannes der endda bare pletter som følge heraf.

  • til at understøtte og aktivere naturlig øjenbrynvækst
  • for en synlig tæthedseffekt
  • for at beskytte og styrke de allerede eksisterende hår
  • korrektion af skaldede pletter og for tynde hår
  • perfekte øjenbryn uden korrektionsstift eller farve

Kontaktoplysninger

Walberg GmbH
Hiddinghauser Str. 23, 58456 Witten
www.svenjawalberg.com

Anvendelse og brug

En gang om dagen eller om aftenen, efter rengøring med applikatorbørsten, påføres det på det ønskede område på et sted eller som en tynd linje. Brug kun små mængder. Det er nok at dyppe penslen en gang til brug på begge øjenbryn! Større mængder fører ikke til bedre resultater. Brug produktet i mindst 6 til 12 uger for synlige resultater.

Indholdsstoffer

AQUA (WATER), GLYCERIN, LACTOBACILLUS FERMENT, PROPANEDIOL, PANTHENOL, BIOTINYL TRIPEPTIDE-1, ARGININE, DECHLORO DIHYDROXY DIFLUORO ETHYLCLOPROSTENOLAMIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM CHLORIDE, PHOSPHORIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, ALCOHOL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL.

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Undgå øjenkontakt! Ved øjenkontakt skal du straks skylle øjnene med vand. Hvis der opstår irritation, skal anvendelseshyppigheden reduceres. I tilfælde af langvarig eller alvorlig irritation skal brugen af produktet indstilles. Må ikke bruges under graviditet eller amning. Produktet skal opbevares uden for børns rækkevidde.

Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.