Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Revolution Makeup Revolution
   IRL Filter Longwear Foundation F4
   Revolution Makeup Revolution IRL Filter Longwear Foundation F4
   Revolution Makeup Revolution IRL Filter Longwear Foundation F4
   Revolution Makeup Revolution IRL Filter Longwear Foundation F4

   Revolution Makeup Revolution
   IRL Filter Longwear Foundation F4

   Fås i 7 variationer

   F4

   Vælg en variant


   23 ml (1 L = 4.084,78 kr.)
   93.95 kr.
   Levering mellem torsdag den 25.07.24 og fredag den 26.07.24

   Bestillingsnr. 125834

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Slip af med filteret! Introduktion af Revolution IRL Filter Longwear Foundation ! Dette er filter i en flaske! Denne medium til tunge, opbyggelige Foundation har en åndbar, mat formel med blødt fokus og fås i 30 nuancer. Beriget med Niacinamid, er det oliefri, glansfrit, cremetæt, naturtro og snavsfrit og tilbyder 16 timers slid fra dag til nat. Den høje dækning med 20% flere pigmenter gør det nemt at bygge og blende Foundation afhængig af den ønskede dækning. Dette Foundation er placeret i en luksuriøs glasflaske med en indbygget pumpe, og tilbyder præcision og større kontrol, det er dit rigtige filter, hvad mere kan du ønske dig?! Fås i 30 nuancer: F0.1 - Til de lyseste hudtoner med en rosa undertone. F0.2 - Til lyse hudtoner med en let gullig undertone. F0.5 - Til lyse hudtoner med en rosa undertone F1 - Til lyse hudtoner med en neutral undertone F2 - Til lyse hudtoner med en rosa undertone F3 - Til lyse hudtoner med en kølig undertone F4 - Til lyse hudtoner med en rosa undertone F5 - Til lyse hudtoner med en gylden undertone Undertone F6 - Til lyse/mellem hudtoner med en neutral undertone F6.5 - Til lyse/mellem hudtoner med en gul undertone F7 - Til medium hudtoner med en neutral undertone F8 - Til lyse/mellem hudtoner med en varm undertone F8.2 - Til medium hudtoner med gul undertone F8.5 - Til medium hudtoner med gul undertone F9 - Til medium hudtoner med ferskenfarvet undertone F9.5 - Til medium hudtoner med oliven undertone F10 - Til medium hudtoner med gylden undertone F10.5 - Til medium hudtoner med en varm gylden undertone F11.2 - Til dybere, medium hudtoner med en oliven undertone F12 - Til medium/mørke hudtoner med en neutral undertone F12.5 - Til medium/mørke hudtoner med en gylden undertone F13 - Til medium/mørke hudtoner med en gylden undertone F13.2 - Til mørke hudtoner med en orange undertone F13.5 - Til medium/mørke hudtoner med en neutral undertone F13.7 - Til mørke hudtoner med en gul undertone F14 - Til mørke hudtoner med en kølig undertone F15 - Til mørke hudtoner med en rød undertone F16 - Til mørke Hudtoner med en varm undertone F18 - Til mørk hud toner med en varm undertone F20 - Til meget fyldige, dybe hudtoner med en varm undertone. Vegansk og grusomhedsfri.

   Kontaktoplysninger

   Revolution Beauty
   Alexandra House, Dublin 4, D04 C7H2, Irland

   Oprindelsesland/hjemsted

   Taiwan

   Anvendelse og brug

   Påfør et par pumps (afhængigt af ønsket dækning) og blend med fingerspidserne for en let, blød mat Finish , eller påfør flere lag og blend med Revolution R7 Create Buffing Foundation Brush for at forbedre dækningen for at øge.

   Indholdsstoffer

   AQUA (WATER, EAU), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE , DIMETHICONE, SILICA, ISOBUTYLMETHACRYLATE /BIS-HYDROXYPROPYL DIMETHICONE ACRYLATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL PEG-PPGÌ¢åâÂåÛÎ10/1 DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, ISONONYL ISONONANOATE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SORBITAN SESQUIOLEATE, C30-45 ALKYL DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, METHICONE, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYLÌ¢åâÂìÀ_3 POLYRICINOLEATE, NIACINAMIDE. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES)].

   Revolution Makeup Revolution
   IRL Filter Longwear Foundation F4
   93.95 kr.
   23 ml (1 L = 4.084,78 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.