Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   NAM
   Eyeshadow Matte nr 14
   NAM Eyeshadow Matte nr 14
   NAM Eyeshadow Matte nr 14
   NAM Eyeshadow Matte nr 14

   NAM
   Eyeshadow Matte nr 14

   Levering mellem mandag den 26.02.24 og tirsdag den 27.02.24

   Bestillingsnr. 136777

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Den klassiske farvepalet i MATTE EYESHADOW matte Øjenskygge fra NAM er en absolut basic og et must-have til professionel Øjenmakeup.

   Den klassiske matte Øjenskygge MATTE EYESHADOW fra NAM er indrammet af en moderne, let at blande formel med exceptionel farveoverførsel - til alle, der leder efter kreative Makeup formler og ønsker at opnå klassiske, tidløse nuancer.

   Den matte Øjenskygge, som altid tilbyder en elegant og klar Makeup Finish til Øjne , er udviklet med nul-affaldsånden i tankerne - minimalistisk, miljøvenlig og uden unødvendig Dekoration. Den er presset ind i en minimalistisk og kompakt patron, der passer ind i NAM eget udskiftelige magnetiske palettehylster. De kan kombineres enkeltvis, da de sælges separat og kan også opbevares i de praktiske magnetiske kosmetikæsker, som NAM tilbyder. Denne miljøvenlige løsning minimerer unødvendig emballage, reducerer CO2-aftryk og tillader uhindret udforskning af farver, med respekt for naturen og uden fortrydelser!

   Kontaktoplysninger

   WIBO Adamczak sp. k.
   st. Kościerska 11, 83-300 Kartuzy, Poland

   Oprindelsesland/hjemsted

   Polen

   Anvendelse og brug

   Fjern det gennemsigtige låg fra Øjenskygge og læg det i magnetboksen som ønsket. Påfør den ønskede farve med øjenskyggeapplikatoren.

   Indholdsstoffer

   Talc, Silica, Magnesium Stearate, Magnesium Myristate, Lauroyl Lysine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate, [+/-]: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 19140, CI 15850, CI 16035

   NAM
   Eyeshadow Matte nr 14
   48 .95 kr.
   3,5 g
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.