Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   essence
   gel nail colour 18 - dazzling SHELL
   Bestillingsnr. 113808

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Ren skønhed med WOW-ydelse! Der er ingen kompromiser med gelneglefarvede neglelakker: den veganske, clean beauty har en kort liste over ingredienser og er uden mikroplastikpartikler. Malingen er nem at påføre takket være den patenterede, brede "double-touch" pensel og tørrer hurtigt. Det første lag af den klimaneutrale* neglelak er klar til at skinne på kun 40 sekunder. Good to know: Bruger du flere lag, bliver tørretiden længere – denne kan selvfølgelig forkortes med en tør spray eller tørredråber. Tip: For det perfekte salonlook anbefaler vi at påføre to lag over base coat og forsegle med top coat. *Klimaneutral takket være CO2-kompensation via Jangi vindmølleprojektet i Indien. Blikfang er garanteret med de semi-transparente glitter nuancer: De kan males enten som en topper over farvede lakker eller direkte på den naturlige negl. Glitter, baby, glitter!

   Kontaktoplysninger

   cosnova GmbH
   Am Limespark 2, D-65843 Sulzbach am Taunus

   Oprindelsesland/hjemsted

   Frankreich

   Anvendelse og brug

   For at sikre, at Neglelak holder særligt godt og kan påføres jævnt, anbefaler vi på forhånd at grunde dine Negle med en base coat. Til sidst kan en top coat på den tørrede farvede lak sikre et længere hold.

   Indholdsstoffer

   ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, N-BUTYL ALCOHOL, TIN OXIDE, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

   essence
   gel nail colour 18 - dazzling SHELL
   16.95 kr.
   8 ml
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.