Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Catrice
   ICONAILS Gel Lacquer 153
   Bestillingsnr. 130411

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Op til 7 dages holdbarhed – uden top coat! Den nye neglelakformel sikrer en perfekt gelglansfinish og maksimal holdbarhed på neglene. Takket være GLOSS SEAL’RTM-teknologien har neglelakkerne en spektakulær højglansfinish. Det nye Shock-Shield-kompleks giver den perfekte balance mellem elasticitet og hårdhed for optimal modstand mod ast flække og lang holdbarhed i op til 7 dage. CATRICE ICONAILS Gel lakkerne er beriget med Acai-olie og lover ikke kun intensiv farve, men også Pleje af den naturlige negl - Farve og pleje, når det er bedst! Acai-olie er kendt for sin nærende, fugtgivende og regenererende virkning og understøtter den høje glansfinish. Den eksklusive emballage er praktisk: Den smalle, runde hætte sammen med den professionelle pensel muliggør enkel og præcis påføring. Teksturen er derfor særlig nem at dosere og kan påføres uden striber. For en perfekt manicure skal du påføre den højpigmenterede tekstur på neglene to gange afhængigt af den ønskede farveintensitet.

   Kontaktoplysninger

   cosnova GmbH
   Am Limespark 2, D-65843 Sulzbach am Taunus
   www.catrice.de

   Oprindelsesland/hjemsted

   Luxemburg

   Anvendelse og brug

   Acai-olie er kendt for sin nærende, fugtgivende og regenererende virkning og understøtter den høje glansfinish. Den eksklusive emballage er praktisk: Den smalle, runde hætte sammen med den professionelle pensel muliggør enkel og præcis påføring. Teksturen er derfor særlig nem at dosere og kan påføres uden striber. For en perfekt manicure skal du påføre den højpigmenterede tekstur på neglene to gange afhængigt af den ønskede farveintensitet.

   Indholdsstoffer

   ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, STEARALKONIUM BENTONITE, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, MALTOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHOSPHORIC ACID, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Brandfarlig.

   Catrice
   ICONAILS Gel Lacquer 153
   28.95 kr.
   10,5 ml (1 L = 2.757,14 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.