Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Spar 20%
   Alessandro
   STRIPLAC PEEL OR SOAK PRIME COAT -VEGAN
   Alessandro STRIPLAC PEEL OR SOAK PRIME COAT -VEGAN
   Alessandro STRIPLAC PEEL OR SOAK PRIME COAT -VEGAN
   Alessandro STRIPLAC PEEL OR SOAK PRIME COAT -VEGAN

   Alessandro
   STRIPLAC PEEL OR SOAK PRIME COAT -VEGAN

   Fås i 2 variationer

   PRIME COAT

   Vælg en variant


   8 ml
   113 .56 kr.
   141,95 kr.
   Levering mellem onsdag den 29.05.24 og torsdag den 30.05.24

   Bestillingsnr. 113413

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Bemærk STRIPLAC fans: Fra nu af er der PRIME COAT til alle dem, der har stressede negle og stadig ikke vil undvære en STRIPLAC Manicure . Prime Coat er den perfekte base, giver stressede negle mere beskyttelse og bedre holdbarhed. Til utrolig smukke Negle med den populære Gelfinish. Det bedste– STRIPLAC er VEGAN og GRUSOMHEDSFRI! Bedste sendetid! PRIME COAT er ideel til at Forberedelse den naturlige negl. Primeren forbedrer vedhæftningen til kritiske negleoverflader såsom tynde, skøre negle eller fugtige negle. Det sikrer også ekstra lang holdbarhed, minimerer risikoen for løft og er ideel til meget brugte Negle . Primeren slutter sig til den innovative STRIPLAC Manicure med et ekstra kort trin. Efter affedtning af den naturlige negl med rensepuden og polering med 2-trins polerfil, males PRIME COAT i ét lag - den lufttørrer og hærdes ikke i LED-lampen. Så fortsætter det som normalt: Påfør et tyndt lag STRIPLAC farvelak og hærd det i LED-lampen i 60 sekunder. Derefter males STRIPLAC TOP COAT og hærdes i LED-lampen i 90 sekunder Fjern derefter svedlaget med Cleansing Pad - færdig. Striplac Prime Coat – superhelten til enhver negl! • For at Forberedelse den naturlige negl før Striplac Peel eller Soak Manicure. • Forbedrer vedhæftning på fugtige og belastede negleoverflader. • Minimerer risikoen for løft for ekstra holdbarhed. • Lufttørring. #lykke er at få lavet dine negle!

   Kontaktoplysninger

   alessandro International GmbH
   Erkrather Straße 228a, 40233 Düsseldorf

   Anvendelse og brug

   Primeren slutter sig til den innovative Striplac Manicure med et ekstra kort trin. Efter affedtning af den naturlige negl med rensepuden og polering med 2-trins polerfil, males grundlaget i ét lag - det lufttørrer og hærdes ikke i LED-lampen. Fortsæt derefter som normalt: påfør et tyndt lag Striplac farvelak og hærd det i LED-lampen i 60 sekunder. Påfør derefter Striplac Top Coat og hærd den i LED-lampen i 90 sekunder, fjern derefter det beskyttende lag med Cleansing Pad - færdig. Striplac Prime Coat - Superhelten til enhver negl!

   Indholdsstoffer

   ETHYL ACETATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, 2-(PHOSPHONOOXY) ETHYL METHACRYLATE, BIS(METHACRYLOYLOXYETHYL) PHOSPHATE

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   ADVARSEL: Undgå kontakt med huden. Læs venligst ansøgningsvejledningen omhyggeligt. Kan forårsage allergiske hudreaktioner. Forårsager alvorlige ætsninger på huden og alvorlige øjenskader. Må ikke bruges på skadede eller betændte negle. Hvis der opstår rødme på huden eller allergiske reaktioner, skal du straks stoppe kontakten med produktet og om nødvendigt søge læge. Må ikke komme i nærheden af børn.

   Alessandro
   STRIPLAC PEEL OR SOAK PRIME COAT -VEGAN
   113 .56 kr.
   141,95 kr.
   8 ml
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.