Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Veet hair removal cream: for langvarig og silkeblødt resultat

   Uønsket kropsbehåring? Intet problem! Hårfjerningscremerne fra Veet gør det muligt at fjerne hår uden smerte og sikrer langvarig, glat og silkeblød hud, selv på svært tilgængelige områder af kroppen. Find den rigtige hårfjerningscreme i ROSSMANNs sortiment nu!

   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   46 .95 kr.
   Veet
   Expert intim-hårfjerningssæt
   100 ml (1 L = 849,50 kr.)
   84 .95 kr.
   84 .95 kr.
   40 .95 kr.
   131 .95 kr.
   Veet
   Spawax ekstra voksskiver
   6 stk. (1 stk. = 12,49 kr.)
   74 .95 kr.
   60 .95 kr.
   Veet
   Sukkerpasta
   250 ml (1 L = 339,80 kr.)
   84 .95 kr.
   112 .95 kr.
   70 .95 kr.
   70 .95 kr.
   Veet
   Varmvoksperler
   230 g (1 kg = 408,48 kr.)
   93 .95 kr.
   74 .95 kr.
   103 .95 kr.
   Ikke på lager

   Find den rigtige hårfjerningscreme

   For at give det rette plejeniveau til forskellige områder af kroppen, når hår fjernes, omfatter Veet-sortimentet en række forskellige hårfjerningscremer - både til ben, armhuler og bikinilinjen. De dermatologisk testede cremer er udviklet til følsomme hudtyper og indeholder et absolut minimum af ingredienser - med andre ord kun det, du virkelig har brug for til effektiv og skånsom hårfjerning.

   Hårfjerningscreme vs. barbering

   Selv om mange mennesker er vant til at barbere sig hver dag, kan det nogle gange være værd at prøve noget nyt. Der findes flere alternativer til barbering, som er mere effektive og skånsomme for huden. Hvis du er nybegynder og endnu ikke tør bruge koldvoksstrimler på følsomme områder, er Veet hårfjerningscreme en ukompliceret og smertefri løsning. Den virker tæt på roden og opløser hårene lige under hudens overflade, så de behandlede områder bliver silkebløde og stubbefri i op til en uge. Sammenlignet med barbering reducerer Veet hårfjerningscreme derfor risikoen for snitsår og indgroede hår betydeligt i forhold til barbering.

   Så nemt er det at bruge Veet hårfjerningscreme

   Ved hjælp af brugsanvisningen og den medfølgende spatel kan du fjerne selv de korteste hår effektivt og hurtigt i tre trin. Når du har spredt hårfjerningscremen jævnt ud over hudoverfladen med den praktiske spatel, skal du kun lade den sidde på i et par minutter. Derefter kan du fjerne cremen med den smallere eller bredere ende af spatlen, afhængigt af kropsdelen, og skyl huden grundigt med vand og dyp den tør efterfølgende. For at opnå det bedste resultat skal huden være ren og tør før påføring.

   Bestil Veet hårfjerningscreme på rossmann.dk 

   Veet tilbyder også hårfjerningsprodukter særligt udviklet til mænd. Det vil altså sige, at Veet tilbyder lidt til enhver smag indenfor hårfjerningscreme. Så hvis du også gerne vil have et silkeblødt resultat, så skynd dig at finde den rette hårfjerningscreme fra Veet på rossmann.dk nu!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.