Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Babydream Natural

   Babydream Natural plejeserie

   Vidste du, at babyhud er 3-5 gange tyndere end huden på en voksen? Da den stadig er under udvikling, har den et særligt behov for beskyttelse. Babydream Natural plejeserien renser og beskytter følsom babyhud fra fødslen. Alle produkter overholder NATRUE-standarden for certificeret naturkosmetik, er veganske og indeholder ikke parfume, mikroplast (i henhold til certificeret naturkosmetik) eller mineralske olier. Hudkompatibiliteten er naturligvis blevet dermatologisk bekræftet, og takket være de økologiske ingredienser af høj kvalitet opfylder de de særlige krav, som især følsom babyhud stiller!

   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Babydream
   Natural vaskegel og shampoo
   250 ml (1 L = 115,80 kr.)
   28 .95 kr.
   Ikke på lager
   Babydream
   Natural mandelolie
   250 ml (1 L = 227,80 kr.)
   56 .95 kr.
   23 .95 kr.
   Babydream
   Natural plejecreme
   100 ml (1 L = 289,50 kr.)
   28 .95 kr.
   46 .95 kr.
   Nyhed
   17 .95 kr.

   100% kærlighed, 0% tilsætningsstoffer: pleje af højeste kvalitet til dig og din baby

   Alle produkter i Babydream Natural-serien er dermatologisk testet og har fået tildelt NATRUEs kvalitetsstempel. NATRUE er en non-profit organisation, der fremmer og beskytter naturlig og økologisk kosmetik over hele verden.

   Babydream Natural mandelolie

   Vores Babydream Natural mandelolie med 95 % mandelolie plejer babyens sarte hud og renser bleområdet. Den er fri for parfume, mineralske olier og mikroplastik (i henhold til certificeret naturkosmetik).

   Anvendelse: Ud over at rense og pleje babyens hud er Babydream Natural mandelolie ideel som tilsætning i badet eller til babymassage. Den er også gavnlig for mors hud.

   Babydream Natural sårbeskyttelsescreme

   Babydream Natural sårbeskyttelsescreme med økologisk morgenfrue beskytter den følsomme hud i barnets bleområde på en naturlig måde. Den forebygger sår og giver effektiv pleje til irriteret og rød hud. Formlen med økologiske ingredienser er fri for parfume, farvestoffer og silikoner. Den indeholder heller ingen mineralolier eller mikroplast (i henhold til certificeret naturkosmetik).

   Anvendelse: Påfør et tyndt lag af sårbeskyttelsescremen på bleområdet. Cremen er også velegnet til pleje af følsom voksenhud.

   Babydream Natural vaskegel & shampoo

   Babydream Natural askegel & shampoo med økologiske ingredienser renser skånsomt hud og hår. Som et certificeret naturkosmetikprodukt er det fri for mikroplast (i henhold til certificeret naturkosmetik). Den indeholder heller ingen parfume, farvestoffer eller silikoner.

   Anvendelse: Påfør Babydream Natural askegel & shampoo på hud og hår for at vaske og skyl godt efter en kort eksponeringstid.

   Babydream Natural plejecreme

   Vores Babydream Natural plejecreme til krop og ansigt giver let pleje og absorberes hurtigt. Den efterlader huden fløjlsblød og glat. Den er fri for parfume, mikroplastik (i henhold til certificeret naturkosmetik) og silikoner. Hudkompatibiliteten er dermatologisk bekræftet.

   Anvendelse: Påfør et tyndt lag af Babydream Natural plejecreme på huden, og lad det absorbere et øjeblik.

   Babydream Natural Good Night Oil med lavendelolie

   Vores Babydream Natural Good Night Oil med økologiske ingredienser plejer babyens sarte hud natten over. Den blide lavendelduft hjælper med at slappe af om aftenen og sikrer en god søvn. Et ritual ved sengetid hjælper din baby med at sove bedre. Den er fri for silikoner, farvestoffer, mineralske olier, mikroplast (i henhold til certificeret naturkosmetik) og parfume* (*uden syntetisk parfume, indeholder lavendelolie).

   Anvendelse: Ud over at pleje og rense babyens hud er Babydream Natural Good Night Oil ideel som tilsætning til badet eller til babymassage før sengetid. Den er også beroligende og afslappende for mors hud.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.