Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Pukka
   Økologisk frugt urtete hyldebær og echinacea, med echinacea og mørkerøde bæra
   Pukka Økologisk frugt urtete hyldebær og echinacea, med echinacea og mørkerøde bæra
   GB-ORG-05
   Pukka Økologisk frugt urtete hyldebær og echinacea, med echinacea og mørkerøde bæra
   GB-ORG-05
   Pukka Økologisk frugt urtete hyldebær og echinacea, med echinacea og mørkerøde bæra

   Pukka
   Økologisk frugt urtete hyldebær og echinacea, med echinacea og mørkerøde bæra


   40 g (1 kg = 1.048,75 kr.)
   41 .95 kr.
   Levering mellem fredag den 24.05.24 og mandag den 27.05.24

   Bestillingsnr. 039187

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Rig, forkælende Bio Frugtte med lilla hyldebær, Solbær, duftende hyldeblomst og en prikkende note af echinacea. Gode ​​nyheder til modstand i livets storm. Alle Ingredienser er økologiske og handles retfærdigt og bæredygtigt. Gennem Fair for Life- og FairWild-certificeringen støtter Pukka sine dyrkningspartnere og hjælper med at beskytte miljøet og vilde planter.

   Hyldeblomst: Hyldetræet giver os den ene gave efter den anden. Pukka samler sin blomstergave i Bulgarien. Hvert forår går vilde blomstersamlere i skoven og høster hyldeblomster. Denne dag er altid en fest. Ældre træer anses for at være så stærke, at de altid er blevet hædret som en kilde til styrke af alle europæiske kulturer. Blomsterne er altid blevet rost for at bevare Sundhed i den kolde årstid. Lægen Herman Boerhaave siges at være fra det 18. århundrede. Century optegner, at han altid løftede hatten, når han passerede et hyldetræ.

   Hver Pukka -teblanding (udviklet i England af urteekspert Sebastian Pole) bruger den utrolige kraft fra de bedste Bio urter og planter. Og bagved ligger Pukka Philosophie - at være "sand" og "autentisk". Det inspirerer alt, hvad de gør: deres GMO-fri produkter, deres engagement i miljømæssige og sociale projekter samt deres forpligtelse til at betale deres leverandører fair priser og støtte dem i deres bæredygtige landbrug.

   Urternes fulde kraft for dit velvære - det er det, der ligger i de økologiske Pukka teer, som Pukka omhyggeligt har sammensat efter gammel ayurvedisk viden. Ayurveda er en traditionel, holistisk indisk Philosophie, der viser folk, hvordan man lever et sundere og mere tilfredsstillende liv ved at bringe sind, Krop og sjæl i balance. Yogaøvelser, meditation og åndedrætsøvelser kan også være med til at understøtte indre balance.

   "1% for planeten". Pukka har været certificeret som CO2-neutral virksomhed siden 2015 og donerer som engageret medlem af initiativet "1% for the Planet" 1% af salgsprovenuet til miljømæssige og sociale projekter. CO2-emissioner fra gas, køleanlæg, elektricitet, vand, affald, godstransport og papirer er blevet kontrolleret og tilpasset. Derudover reducerer virksomheden sit energiforbrug gennem energieffektivt it- Udstyr og cykel-til-arbejde Philosophie.

   FairWild på Pukka. Siden 2012 har virksomheden Pukka Herbs aktivt støttet videreudviklingen af ​​denne miljøbeskyttelsesstandard, som blev etableret i 2008. Det giver retningslinjer for bæredygtig brug og handel med naturlige Ingredienser til fødevarer, kosmetik og medicin fra vilde samlinger. Overholdelse af standarden sikrer, at vilde planter og naturlige Ingredienser dyrkes og høstes på en måde, der er tæt på naturen, og at de involverede i indsamling og handel får en rimelig løn for deres viden og indsats. Standarden er udviklet efter omfattende høring af planteeksperter og repræsentanter for internationale virksomheder, der forarbejder og forhandler planteprodukter. www.fairwild.org/news-german

   • Forkælende Bio Frugtte lavet af echinacea rod og hyldeblomster
   • med lilla hyldebær
   • med højkvalitets echinacea rod
   • te
   • blanding lavet af etisk fremskaffede Ingredienser , naturligt koffeinfri,
   • FairWild og Fair for Life certificeret

   Fødevarevirksomhed

   Navn: Pukka Herbs Ltd.
   Adresse: Bristol, BS14 0BY

   Økologicertifikat

   GB-ORG-05

   Oprindelsesland/hjemsted

   EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft

   Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer

   Lovbestemt varebetegnelse

   100% økologisk teblanding lavet af etisk fremskaffede Ingredienser , naturligt koffeinfri

   Ingredienser

   Lakridsrod*, ingefærrod*, echinacea, (Echinacea) blade* og rødder* (10%), rødbeder*, anisfrø*, hyldeblomster* (8%), pebermynteblade*, appelsinskal*, hyben*, hyldebær * (6 %), acerola kirsebær*, appelsinskal aromaolie*, naturlig ribsaroma. (* Ingredienser fra økologisk landbrug (99,9%)).

   36% FairWild certificerede Ingredienser (lakrids, hyldeblomster, hyben, hyldebær) baseret på tørstoffet.

   36% fairtrade Ingredienser , certificeret i henhold til Fair for Life standard - lakrids, hyldeblomster, hyben, hyldebær.

   Opbevaring og anvendelse

   Tilberedning

   Hæld friskkogt vand over og lad det trække i op til 15 minutter.

   Pukka
   Økologisk frugt urtete hyldebær og echinacea, med echinacea og mørkerøde bæra
   41 .95 kr.
   40 g (1 kg = 1.048,75 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.