Produktbeskrivelse og -detaljer
Spørgsmål om pris: Hvad er forskellen på hvid og brun mandelpasta? Helt enkelt: Med hvid (eller lys) mandelpasta forarbejdes skrællede mandelkerner til en cremet pasta. Brug uskrællede mandelkerner til brun mandelmasse. Der bruges kun ristede mandler til Mandelpasta hvid. I stedet for at behandle dem ved høj varme, blancheres de og forvandles derefter til en fin, lys mandelmasse. Anbefalinger til brug: Mandelpasta hvid er et godt smørepålæg. Men ikke Nur Die: Det er også ideelt til at smage og forfine saucer, dip og endda smoothies. Den er også ideel til bagning og som topping til müsli.
- fremstillet af 100 % blancherede mandelkerner
- Kilde til protein (27 g/100 g)
- uden tilsat sukker* og salt
- uforlignelig cremet
- alsidig, hvad enten det er som topping på søde retter eller til at forfine nærende retter
Fødevarevirksomhed
Navn: KoRo Handels GmbH
Adresse: Hauptstraße 26, 10827 Berlin
www.korodrogerie.de
Lovbestemt varebetegnelse
Mandelsmør lavet af blancherede og ristede mandelkerner
Ingredienser
100 % MANDELNØDDERKan Indeholde spor af HAZELNØDDER, WALNØDDER, PECANØDDER, MACADAMIA-NØDDER, CASHEW-NØDDER og PISTAZIA-NØDDER .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 2619 kj / 626 kcal | |
fedt | 53 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 4,0 g | |
kulhydrater | 9,7 g | |
heraf | ||
- sukker | 4,9 g | |
kostfibre | 12 g | |
protein | 22 g | |
salt | 0 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod lys. Holdbarhed 12 måneder efter åbning.