Produktbeskrivelse og -detaljer
En ting er klar: Den utroligt cremede konsistens af det mørke mandelsmør vil smelte i munden. Det mærker du senest, når nøddesmørret udvikler sin stærke mandelsmag lidt mere for hver skefuld. Hvidt eller brunt mandelsmør? Udover det hvide mandelsmør kan du nu også smage brunt mandelsmør. Prisspørgsmål: Hvad er forskellen? Ganske enkelt, med hvidt (også lyst) mandelsmør forarbejdes blancherede mandelkerner til cremet puré. Til brunt mandelsmør skal du bruge skrællede mandelkerner. Når man laver det mørke mandelsmør, blancheres kernerne ikke, men derimod let ristede. Dette giver den nye puré en kraftig mandelsmag. Det brune mandelsmør indeholder ingen smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler. Du skal heller ikke bekymre dig om at tilsætte (palme)olie eller salt, for mandelsmørret består af 100 % mandelkerner og har en naturlig cremet konsistens.
Fødevarevirksomhed
Navn: KoRo Handels GmbH
Adresse: Hauptstraße 26, 10827 Berlin
www.korodrogerie.de
Oprindelsesland/hjemsted
Deutschland
Lovbestemt varebetegnelse
Mandelsmør lavet af ristede mandelkerner
Ingredienser
100 % . Kan indeholde spor af andre indeholde.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 2471 kJ / 598 kcal | |
fedt | 50 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 4 g | |
kulhydrater | 10 g | |
heraf | ||
- sukker | 5 g | |
kostfibre | 12 g | |
protein | 21 g | |
salt | 0 g | |
Anvendelse og brug
Rør eventuelt olie, der er udskilt.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur. Stil på køl efter åbning.