Produktbeskrivelse og -detaljer
En bønne til alle lejligheder. Vores enerBiO naturlige tofu er en alsidig base til videreforarbejdning af dine yndlingsforretter, hovedretter og Desserter. Uanset om det er krydret, sød eller surt - det universelt anvendelige bønneprodukt kan bruges på mange forskellige måder og smager fantastisk som en lækker proteinkilde i salater, som køderstatning i asiatiske grøntsagsrøre, eller karamelliseret som dessertbund. Vidste du, at ...? Til vores naturlige tofu maler vi hævede sojabønner, sigter skallerne og fibrene og koagulerer proteinerne, som vi forarbejder til faste tofublokke.
Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter jævnligt kontrolleret af uafhængige institutter - på den måde sikrer vi ensartet kvalitet.
- vegansk
- glutenfri
- laktosefri**
**naturligt laktosefri
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Str. 16, DE-30938 Burgwedel
www.rossmann.de
product@rossmann.info
Økologicertifikat
AT-BIO-301
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer


Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk tofu natur
Ingredienser
Vand, 20% SOJABØNNER*, koaguleringsmiddel: Calciumsulfat.
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 508 kj / 122 kcal | |
fedt | 7,1 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,2 g | |
kulhydrater | < 0,5 g | |
heraf | ||
- sukker | < 0,5 g | |
kostfibre | 1,9 g | |
protein | 12,0 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Efter åbning skal den opbevares i køleskabet og bruges inden for 2 dage.