Produktbeskrivelse og -detaljer
Det løse enerBiO speltmel er særligt nemt at behandle. Den giver en vidunderlig stærk smag og er velegnet til bagværk som brød, rundstykker, pizzadej, kager, kiks og småkager.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter jævnligt kontrolleret af uafhængige institutter - på den måde sikrer vi ensartet kvalitet.
- vegansk**
**naturligt vegansk
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, DE-30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-006
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio speltmel type 630
Ingredienser
SPELTHVEDEMEL Type 630*.
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1494 kj / 352 kcal | |
fedt | 1,3 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,1 g | |
kulhydrater | 72,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,0 g | |
kostfibre | 2,2 g | |
protein | 12,0 g | |
salt | < 0,01 g | |
Anvendelse og brug
Mel og dej egner sig ikke til indtagelse i rå tilstand og skal altid være godt opvarmet.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares tørt og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Til fremstilling af dej til brød, rundstykker, pizza, kager, kiks og småkager. Ælt speltmelet, mens du tilsætter væske og andre opskriftsingredienser, lad det eventuelt hæve og bag derefter.