Produktbeskrivelse og -detaljer
Et korn med erfaring. Let fordøjeligt, fint nøddeagtig-aromatisk: Vores enerBiO Spelt Spirelli fra tysk økologisk landbrug er ikke kun super god spelt, men også fuld af proteiner og mineraler. Hvordan kan du bruge den? Lækkert tilbehør til gryderetter, salater, grøntsager eller italienske saucer.
** vegansk fra naturens side
Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel,
www.rossmann.de
product@rossmann.info
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
EU-landbrug
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer


Lovbestemt varebetegnelse
Pasta af økologisk speltmel
Ingredienser
Speltmel* Typ 812.
* fra kontrolleret økologisk landbrug
** vegansk fra naturens side
Kan indeholde spor af ÆG.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1518,0 kj / 358,0 kcal | |
fedt | 1,7 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,4 g | |
kulhydrater | 72,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 2,7 g | |
kostfibre | 2,8 g | |
protein | 12,0 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod lys
Tilberedning
Kom produktet i kogende saltvand, og kog det under lejlighedsvis omrøring, indtil den ønskede konsistens opnås. Tilberedningstid: 4–6 minutter