Produktbeskrivelse og -detaljer
Det løse enerBiO fuldkornsspeltmel er særligt let at behandle. Den giver en vidunderlig stærk smag og er velegnet til bagværk som brød, rundstykker, pizzadej, kager, kiks og småkager.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter jævnligt kontrolleret af uafhængige institutter - på den måde sikrer vi ensartet kvalitet.
- ** vegansk
**naturligt vegansk
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
product@rossmann.info
Økologicertifikat
DE-ÖKO-006
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk fuldkornsspeltmel
Ingredienser
SPELLET FULDKORN HVEDEMEL*.
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Næringsværdier
| Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
|---|---|---|
| energi | 1445 kJ / 342 kcal | |
| fedt | 2,0 g | |
| heraf | ||
| - mættede fedtsyrer | 0,4 g | |
| kulhydrater | 63,0 g | |
| heraf | ||
| - sukker | 0,9 g | |
| kostfibre | 12,0 g | |
| protein | 11,0 g | |
| salt | 0,02 g | |
Anvendelse og brug
Mel og dej egner sig ikke til indtagelse i rå tilstand og skal altid være godt opvarmet.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares tørt og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Til fremstilling af dej til brød, rundstykker, pizza, kager, kiks og småkager. Ælt fuldkornsspeltmelet, mens du tilsætter væske og andre opskriftsingredienser, lad det evt. hæve og bag derefter.