Produktbeskrivelse og -detaljer
Vores speltspaghetti kommer fra 100% tysk Bio landbrug og er lavet af lokal spelt. Den nøddeagtige kornsmag passer særligt godt til frugtig tomatsauce, Bolognese, hvidløgssauce eller endda skaldyr og bringer en masse lækker variation til din Bio tallerken. Helt vegansk, uden tilsætning af æg.
Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter jævnligt kontrolleret af uafhængige institutter - på den måde sikrer vi ensartet kvalitet.
- vegansk**
**naturligt vegansk
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
product@rossmann.info
Økologicertifikat
DE-ÖKO-006
Oprindelsesland/hjemsted
Deutsche-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer


Lovbestemt varebetegnelse
Bio spelt spaghetti
Ingredienser
SPELTHVEDEMEL*.
* fra økologisk oprindelse
Kan indeholde spor af ÆG og SOJA .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1527 kj / 360 kcal | |
fedt | 1,5 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,3 g | |
kulhydrater | 74 g | |
heraf | ||
- sukker | 3,1 g | |
kostfibre | 3,3 g | |
protein | 11 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod lys.
Tilberedning
Tilføj produktet til kogende saltet vand (pr. 10 0g produkt: 1 l vand, 1 tsk salt) og kog under omrøring af og til, indtil den ønskede fasthed er nået, og dræn derefter godt af. Tilberedningstid: ca 6-7 minutter.