Produktbeskrivelse og -detaljer
Rustik smagskombination: Den populære kornmajs møder inkaernes gamle korn. Vores enerBiO Quinoa majsvafler er ideelle som en sprød snack mellem måltiderne eller som et brødalternativ til pålæg eller andet lækkert pålæg.
Vidste du følgende? Selvom du bruger quinoa i madlavningen ligesom et korn, er det slet ikke et korn. Rent botanisk set er kornfrugten fra Andesbjergene en gåsefodsplante.
Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
IT-BIO-005
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio majsvafler med quinoa
Ingredienser
89,5% majs*, 10% quinoa*, 0,5% havsalt. Laktoseindhold under 0,1 g/100 g.
* fra kontrolleret økologisk landbrug
** Naturlig vegansk, glutenfri og laktosefri
Kan indeholde spor af SESAME .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | pr. 1 portion | ||
---|---|---|---|---|
1 Waffel (ca. 6,2 g) | ||||
energi | 1441 kj / 340 kcal | 90 kj / 21 kcal | ||
fedt | 1,3 g | 0,1 g | ||
heraf | ||||
- mættede fedtsyrer | 0,2 g | 0 g | ||
kulhydrater | 75,0 g | 4,7 g | ||
heraf | ||||
- sukker | 0,6 g | 0 g | ||
kostfibre | 3,2 g | 0,2 g | ||
protein | 5,4 g | 0,3 g | ||
salt | 0,49 g | 0,03 g | ||
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares køligt og tørt, med en genlukkelig klemme, indtag inden for et par dage efter åbning.