Produktbeskrivelse og -detaljer
Noget godt til sidst på dagen? En hurtig Mmh-ret til din frokostpause? Med vores enerBiO risotto med porcini-svampe kan vi fremtrylle en lækker vegansk ret på vores tallerken på 15 minutter. Dette imponerer os med både sin umiskendelige svampede smag og sin cremede og al dente konsistens. Og det kommer uden gærekstrakt. ingredienser til vores porcini-svampe-risotto er i øvrigt ikke kun fra kontrolleret økologisk italiensk dyrkning – energien, der bruges til at fremstille produktet, kommer også fra 100 % grøn strøm.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
- Madlavningstid: 15-17 minutter
- glutenfri
- vegansk**
**naturligt vegansk
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Str. 16, DE-30938 Burgwedel
www.rossmann.de
product@rossmann.info
Økologicertifikat
IT-BIO-015
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer


Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk færdigblandet risotto med porcini-svampe
Ingredienser
92% ris*, 3,2% porcini-svampe* (Boletus edulis), salt, rismel*, majsstivelse*, løg*, SELLERI*, gulerod*, persille*, porre*, hvidløg*, miso* (SOJA*, ris) *, vand, salt, koji), gærekstrakt*, ekstra olivenolie *, krydderier*.
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1588 kj / 374 kcal | |
fedt | 0,7 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,2 g | |
kulhydrater | 83,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,6 g | |
kostfibre | 2,2 g | |
protein | 7,8 g | |
salt | 2,3 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted og beskyttet mod lys og varme.
Tilberedning
Steg posens Indhold på en pande med en spiseskefuld olie, afglass med vin, hvis det ønskes.
Hæld kogende vand i (650-750 ml). Rør og kog i 15-17 minutter.
Når det er kogt, rør i lidt smør og parmesan.
Tilsæt eventuelt mere salt.